Αρχική » Χριστούγεννα 2024 - 2025 » Christmas Decoration How to Videos » Χριστουγεννιάτικα φανάρια – φωτιστικά. Xmas Decoration Video

Χριστουγεννιάτικα φανάρια – φωτιστικά. Xmas Decoration Video

Χριστουγεννιάτικα φανάρια – φωτιστικά με καλούπι ένα μπαλόνι, τυλιγμένο με σκοινί – σπάγγο. Βίντεο με ιδέες DIY για την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Christmas String Ornaments and Lanterns – Xmas Decoration Youtube Video.


Χριστουγεννιάτικα φανάρια – φωτιστικά | Xmas Decoration

Για αρχή φουσκώστε μικρά ή μεγαλύτερα μπαλόνια, ανάλογα με τον τύπο της κατασκευής (χρειάζεστε μόνο το σχήμα τους.)

Αφού τα φουσκώσετε θα περάσετε με πινέλο την επιφάνειά τους με ελαφρά αραιωμένη ατλακόλ ή οποιαδήποτε κόλλα χειροτεχνίας που όταν στεγνώνει γίνεται διάφανη.

στη συνέχεια θα περάσετε στην επιφάνεια του ένα σκοινί – σπάγγο, τυλίγοντας το γύρω από το μπαλόνι και κολλώντας με κόλλα τμηματικά.

Μετά το πέρασμα του σπάγγου,  με μια καρφίτσα σπάστε το μπαλόνι κι αν χρειάζεται απλώς ξεκολλήστε προσεκτικά κάποια κομμάτια που πιθανόν θα έχουν μείνει πάνω το υλικό που θα χρησιμοποιήσετε.

Ανάλογα με το αν έχετε καλύψει ολόκληρη ή μέρος της επιφάνειας του μπαλονιού και σε σχέση και με το σχήμα και το μέγεθός του, θα προκύψουν μικρά ή μεγαλύτερα φωτιστικά.

DIY Christmas String Ornaments and Lanterns – Video

(από τον uploader στο Youtube)

These delicate ornaments don’t have to be used just for Christmas, I plan on keeping these above my bed all year round!

Χριστουγεννιάτικα #φανάρια - #φωτιστικά με #μπαλόνι τυλιγμένο με σκοινί - σπάγγο DIY #Decoration