Αρχική » Online Web Tools » Κατάργηση έξτρα κενών διαστημάτων μεταξύ λέξεων – κειμένου
Εκνευρισμένος άντρας θα σπάσει το Laptop γιατί θέλει να κάνει κατάργηση έξτρα κενών διαστημάτων μεταξύ λέξεων - κειμένου

Κατάργηση έξτρα κενών διαστημάτων μεταξύ λέξεων – κειμένου

Κατάργηση – διαγραφή μεγάλων κενών διαστημάτων μεταξύ λέξεων ενός κειμένου online. Αφήστε σωστές αποστάσεις. Remove Extra Whitespace Tool – trim whitespace.

Κατάργηση μεγάλων κενών διαστημάτων μεταξύ λέξεων ενός κειμένου

Κατάργηση – διαγραφή μεγάλων κενών διαστημάτων μεταξύ λέξεων ενός κειμένου online. Αφήστε σωστές αποστάσεις. Επιδιορθώστε τα κενά σε ένα κείμενο σας μεταξύ των λέξεων.

Διαγραφή έξτρα κενού διαστήματος σε κείμενο. Σωστές αποστάσεις

Remove Extra Whitespace Tool – trim whitespace

Kάντε αντιγραφή / επικόλληση το κείμενο που θέλετε.

Διαγραφή έξτρα διαστήματος κενού σε κείμενο

Αντικατέστησε το μεγάλο κενό - διάστημα μεταξύ των λέξεων με ένα απλό κενό/διάστημα και διέγραψε όλες τις αποστάσεις που δημιουργήθηκαν με tabs
Αντικατέστησε κενά και tabs με ένα απλό κενό μεταξύ λέξεων

Νέο κείμενο με διαγραφή επιπλέον κενού διαστήματος

Αντιγράψτε το κείμενο από την φόρμα για χρήση όπου θέλετε

Κείμενα και λέξεις - Λίστα κειμένου σε σελίδα ● Text File - List WordsΔεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που θέλουμε για ένα κείμενο email που μας στείλανε ή για ένα αρχείο word με παλαιολιθική αισθητική και στοίχιση που σε οδηγεί στην παράνοια με διπλά – τριπλά και βάλε κενά…. να κάθεσαι να το μορφοποιείς εκ του μηδενός και να σβήνεις τα καταραμένα κενά με ταξύ των λέξεων ευχόμενος ο συντάκτης να το βρει μπροστά του 😯 .

Με το online εργαλείο μας μπορείτε να βελτιώσετε – επιδιορθώσετε το κείμενο, τις αποστάσεις μεταξύ των λέξεων διαγράφοντας / καταργώντας τα επιπλέον άχρηστα κενά διαστήματα.

Επιδιορθώστε τα κενά σε ένα #κείμενο σας μεταξύ των λέξεων. #Online #Tool #trim #whitespace