Αρχική » Uncategorized

Uncategorized

Σχολικός εκφοβισμός – bullying. Απαντήσεις και συμβουλές στα παιδιά

Σχολικός εκφοβισμός. Ο σχολικός εκφοβισμός (bullying) συμβαίνει όταν κάποια παιδιά χτυπούν ή φοβερίζουν επίτηδες άλλα παιδιά. Πώς να αντιδράσω σε περιστατικά εκφοβισμού; Τι μπορώ να κάνω σαν παρατηρητής; Τι κάνω όταν με εκφοβίζουν;

Bullying – Νταηλίκι. Το φαινόμενο του εκφοβισμού (Μπούλινγκ)

Bullying - Νταηλίκι. Το φαινόμενο του εκφοβισμού «school bullying» και της βίας «school violence» στον χώρο του σχολείου. Ο όρος «Μπούλινγκ» έχει αποδοθεί στα Ελληνικά ως «σχολικός εκφοβισμός». Οι τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας.

Όσο το μοιράζεσαι μικραίνει. Video για bullying (Share it to End it)

Όσο το μοιράζεσαι μικραίνει – Το video για το bullying. Μία οργάνωση κατά του bullying ενάντια στα παιδιά και τους νέους λάνσαρε ένα πρωτότυπο φιλμάκι (βίντεο) που μικραίνει κάθε φορά που το μοιράζεσαι. «Νιώθω ολομόναχος»

Bullying – Ενδοσχολική βία – Εκφοβισμός. Συμβουλές από την ΕΛ.ΑΣ

Bullying - Ενδοσχολική βία - Εκφοβισμός. Συμβουλές από την ΕΛ.ΑΣ

Τι είναι Bullying - Ενδοσχολική βία - Εκφοβισμός. Συμβουλές - οδηγίες τι πρέπει να κάνουν οι γονείς και πως να αντιλαμβάνονται το πρόβλημα. Οι πιο συνηθισμένες εκδηλώσεις και ενδείξης ενδοσχολικής βίας μεταξύ μαθητών στο σχολείο.

Bullying. Συμβουλές ψυχολόγου για γονείς. Ο νταής και το σχολείο

Bullying. Συμβουλές για τους γονείς, ο νταής & το σχολείο. Συζήτηση, η εξήγηση του όρου, ενέργειες προστασίας και ο ρόλος του σχολείου. To Bullying πάει στο σχολείο, με κολατσιό από το σπίτι. Του κ. Δημήτρη Παπαδημητριάδη (Ψυχίατρου)