Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Zymaridis WoodWell. Έπιπλα εσωτερικού – εξωτερικού χώρου & γραφείου
Logo της Zymaridis WoodWell (Ζυμαρίδης), όπου στους καταλόγους της θα βρείτε έπιπλα εσωτερικού - εξωτερικού χώρου & γραφείου

Zymaridis WoodWell. Έπιπλα εσωτερικού – εξωτερικού χώρου & γραφείου

Zymaridis WoodWell. Ετήσιος τιμοκατάλογος και φυλλάδιο με προσφορές σε έπιπλα εσωτερικού & εξωτερικού χώρου. Ζυμαρίδης προτάσεις για το υπνοδωμάτιο, τραπέζια, καρέκλες, εξοπλισμό γραφείου, catering, επαγγελματικός εξοπλισμός κ.ά

Zymaridis WoodWell. Τιμοκατάλογος προϊόντων με έπιπλα Ζυμαρίδης

Τιμοκατάλογος με έπιπλα για το σπίτι και το κήπο - 2022

Zymaridis WoodWell. Τιμοκατάλογος προϊόντων με έπιπλα Ζυμαρίδης
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Zymaridis WoodWell. Φυλλάδιο με προσφορές με έπιπλα για τον κήπο

Φυλλάδιο με προσφορές για έπιπλα για τον κήπο - Ισχύει

Zymaridis WoodWell. Φυλλάδιο με προσφορές με έπιπλα για τον κήπο
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Ζυμαρίδης

Στον κατάλογο θα βρείτε: Έπιπλα εσωτερικού χώρου (καναπέδες, σκαμπό, υποδοχής), έπιπλα εξωτερικού χώρου (αιώρες, κούνιες και ξαπλώστρες) και έπιπλα γραφείου.

Επίσης θα βρείτε έπιπλα catering – συνεδρίων, έπιπλα Mamboo Rattan και βάσεις – επιφάνειες τραπεζιών. Προσφορές Bazaar και Stock σε προϊόντα με χαμηλή τιμή, ευκαιρίες και οικονομικές λύσεις.

Η εταιρεία Ζυμαρίδης ΑΕΒΕΕ

Η εταιρεία είναι μία από τις παλαιότερες επιχειρήσεις στο χώρο των επίπλων. Ο ιδρυτής της Γεώργιος Ζυμαρίδης ξεκίνησε την κατασκευαστική του δραστηριότητα το 1945.

Η ποιότητα των προϊόντων και η αξιοπιστία της εταιρείας Ζυμαρίδη Woodwell στην ελληνική αγορά είχαν σαν αποτέλεσμα την συνεχή της εξέλιξη και την ανοδική πορεία, στη διάρκεια μισού και πλέον αιώνα δραστηριότητας..

Η  WOOD WELL είναι μια κατασκευαστική και εμπορική εταιρεία που καλύπτει όλη τη γκάμα των επίπλων για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, τόσο σε έπιπλα εξωτερικών όσο και σε έπιπλα εσωτερικών χώρων.

Την τελευταία εικοσαετία αντιπροσωπεύει για την Ελλάδα μοναδικής ποιότητας και αισθητικής έπιπλα μεγάλων κατασκευαστικών εργοστασίων του εξωτερικού.

Τα τελευταία χρόνια η outdoor και η indoor συλλογή, έχει εμπλουτιστεί με μεγάλη ποικιλία επίπλων, έτσι ώστε ο κάθε ένας από τους πελάτες μας να μπορεί να βρει στη συλλογή, ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

Βασική δραστηριότητα της εταιρείας είναι και ο εξοπλισμός των επαγγελματικών μονάδων, ξενοδοχείων, εστιατορίων, γραφείων. Υπάρχει η δυνατότητα οι πελάτες να επιλέξουν ειδικές κατασκευές και χρώματα στις καρέκλες και τα τραπέζια που θα παραγγείλουν.

Όλη την γκάμα της εταιρείας ο ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί να την δει στη ιδιόκτητη έκθεση 1800 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στην Ιερά Οδό 170 & Κηφισού στο Αιγάλεω.

Zymaridis WoodWell | «Έπιπλα Εσωτερικού και Εξωτερικού χώρου»

WOODWELL ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.Ε | Ζυμαρίδης - Έπιπλα

Zymaridis WoodWell LogoΔιεύθυνση: Ιερά Οδός 170, Τ.Κ 12242 Αιγάλεω, Αθήνα (Στάση Μετρό Ελαιώνας). Τηλέφωνα: 2103423880 - 2103458883 - 2103424133. Fax: 2103424373. Ιστοσελίδα: woodwell.gr
Online οι #καταλόγοι #Zymaridis WoodWel με #προσφορές σε έπιπλα για σπίτι και το κήπο #Ζυμαρίδης