Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Yves Rocher. Κατάλογος προσφορών με καλλυντικά & προϊόντα ομορφιάς
Logo των φυτικών προϊόντων Yves Rocher, στον κατάλογο της οποίας θα βρείτε προσφορές για καλλυντικά & προϊόντα ομορφιάς

Yves Rocher. Κατάλογος προσφορών με καλλυντικά & προϊόντα ομορφιάς

Yves Rocher Ελλάδας - Φυτική Κοσμετολογία. Κατάλογος φυτικών καλλυντικών με προϊόντα μακιγιάζ, αρώματα, σκευάσματα περιποίησης σώματος και προσώπου, αφρόλουτρα και αφροντούς, για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί

Yves Rocher. Κατάλογος με προσφορές σε προϊόντα φυτικών καλλυντικών

Έντυπο με προσφορές & εκπτώσεις σε φυτικά καλλυντικά ισχύει έως 13.11.2022

Yves Rocher. Κατάλογος με προσφορές σε προϊόντα φυτικών καλλυντικών
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Yves Rocher | Δημιουργός της Φυτικής Κοσμετολογίας

Η Yves Rocher είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής φυτικών καλλυντικών στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1959 και η τεράστια επιτυχία της οφείλεται στην δημιουργία καλλυντικών προϊόντων που βασίζονται στα ενεργά στοιχεία των φυτών και στην πώληση των προϊόντων αυτών απ’ ευθείας στον τελικό καταναλωτή.

Τα εργαστήρια Φυτικής Κοσμετολογίας YvesRocher, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής στο τομέα της μοριακής βιολογίας και φυτοβιολογίας, ανακαλύπτουν συνεχώς νέα δραστικά συστατικά για τη δημιουργία καινοτομικών καλλυντικών.

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται και συσκευάζονται στη Γαλλία, είναι υπό-αλλεργικά και έχουν ημερομηνία λήξης, κριτήρια που εγγυώνται την αποτελεσματικότητα και την υψηλή ποιότητα τους.

YvesRocher Greece – Direct Sales | ΤΕΟΡΟΣ ΑΒΕΕ – Άμεση πώληση

Η εταιρεία έχει παρουσία σε 90 χώρες και 40 εκατομμύρια πιστούς πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η YvesRocher Greece αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα, για περισσότερα από 30 χρόνια, από την ΤΕΟΡΟΣ ΑΒΕΕ, μέσω της άμεσης πώλησης

Φυλλάδιο (Άλμπουμ) με φυτικά καλλυντικά – προϊόντα ομορφιάς Ιβ Ροσέ

Ιβ Ροσέ – Ανακαλύψτε τα δικά σας προϊόντα ομορφιάς για περιποίηση προσώπου (καθαρισμός και ντεμακιγιάζ, απολεπιστικό και μάσκα, κρέμα ημέρας και κρέμα ΒΒ, κρέμα νυκτός, κρέμα ματιών και κρέμα χειλιών, ορός).

Επίσης για μακιγιάζ (μάσκαρα, κραγιόν, μολύβι), πολυτελή και δροσερά αρώματα, προϊόντα περιποίησης σώματος, αντηλιακά, αφρόλουτρα και αφροντούς (ζελ, κρέμα, λάδι, σαπούνι), περιποίηση μαλλιών, για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί.

Ενδεικτικά προϊόντα: RICHE CREME – SERUM VEGETAL3 – PURE CALMILLE – HYDRA VEGETAL – SENSITIVE VEGETAL- ELIXIR JEUNESSE – ANTI AGE GLOBAL.

Yves Rocher | «Ανακαλύψτε τα δικά σας προϊόντα ομορφιάς»

ΤΕΟΡΟΣ Α.Β.&Ε.Ε | Ύβες Ρόχερ - Καλλυντικά, προϊόντα ομορφιάς

Yves Rocher LogoΔιεύθυνση: Δεινοκράτους 101, ΤΚ 11521, Κολωνάκι - Αθήνα. Τηλέφωνα: 2107233803 - 6. Ιστοσελίδα: directsales.yves-rocher.gr
Online o κατάλογος #YvesRocher με #προσφορές σε #καλλυντικά #αρώματα και προϊόντα ομορφιάς