Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Χαλκιαδάκης προσφορές. Φυλλάδιο Σούπερ Μάρκετ Xalkiadakis
Ένα κατάστημα των Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, όπου μπορείτε να βρείτε τις προσφορές του φυλλαδίου Xalkiadakis Super Market

Χαλκιαδάκης προσφορές. Φυλλάδιο Σούπερ Μάρκετ Xalkiadakis

Χαλκιαδάκης φυλλάδιο με προσφορές Σούπερ Μάρκετ, extra προσφορών (bazaar) σε είδη Super Market και περιοδικό των καταστημάτων Xalkiadakis - Υπέρ Χ. Τρόφιμα, φρούτα & λαχανικά, κρέας, αλλαντικά, προτάσεις για το σπίτι, εποχιακά κ.ά.

Χαλκιαδάκης Σούπερ Μάρκετ φυλλάδιο με προσφορές Super Market

Το φυλλάδιο με προσφορές και εκπτώσεις σε είδη Σούπερ Μάρκετ ισχύει έως 11.07.2022

Χαλκιαδάκης Σούπερ Μάρκετ φυλλάδιο με προσφορές Super Market
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Χαλκιαδάκης. Φυλλάδιο με προσφορές για το σπίτι και την παραλία

Το φυλλάδιο με προσφορές σε οικιακά είδη - εποχιακά ισχύει έως 01.08.2022

Χαλκιαδάκης. Φυλλάδιο με προσφορές για το σπίτι και την παραλία
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

«Υπέρ Χ» Magazine ● Το δωρεάν περιοδικό των Super Market Χαλκιαδάκη

Τεύχος: 101 ● Άνοιξη 2022

«Υπέρ Χ» Magazine ● Το δωρεάν περιοδικό των Super Market Χαλκιαδάκη
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Χαλκιαδάκης ΑΕ. Από Βερόπουλο σε Σκλαβενίτη

Τα Σούπερ Μάρκετς Χαλκιαδάκης ανήκουν στην εταιρεία με την επωνυμία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ που δραστηριοποιείται στην Κρήτη στο χώρο των Σ/Μ από το 1980.

Επειδή η γνωστή επιχειρηματική οικογένεια Χαλκιαδάκη ζούσε και γνώριζε καλά την κοινωνία της Κρήτης, γνώριζε ότι ο Κρητικός καταναλωτής (και ο κάθε καταναλωτής) δεν ήταν κάτι άψυχο και άγνωστο, αλλά ήταν ο φίλος, ο γείτονας, ο συγγενής, ο γνωστός, που απαιτούν αντίστοιχα από τον φίλο, γνωστό κλπ σεβασμό.

Ετσι η ανάπτυξη της εταιρείας βασίστηκε πάνω στην αρχή – σλόγκαν «σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης το όνομα που εμπιστεύεστε».

Από τι μικρές μονάδες λιανικού εμπορίου, τα συνοικιακά μπακάλικα και μικρά μανάβικα των παλαιότερων δεκαετιών οι αδερφοί Χαλκιαδάκη εισήγαγαν στην Κρήτη ένα νέο τρόπο αγορών, το «self service» στην αγορά του Κρητικού Super Market.

Στις αρχές του 2015, η αλυσίδα Χαλκιαδάκης εντάσσεται στον γνωστό Όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ο οποίος εξαγόρασε το ποσοστό των μετοχών από την ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Θεωρείται ο μεγαλύτερος εργοδότης στο λιανικό εμπόριο στην Κρήτη με πάνω από 1.000 εργαζόμενους στο δυναμικό της.

Αξια αναφοράς και επαίνου είναι ότι η εταιρεία συμβάλει ενεργά (χορηγίες) σε προγράμματα φιλανθρωπικών, αθλητικών και κοινωνικών δράσεων και δεν θα ήταν άδικο ή άστοχο να πούμε ότι θεωρείται από πολλούς το σούπερ μάρκετ των κρητικών

Καταστήματα Χαλκιαδάκης – Δίκτυο Καταστημάτων

Τα σούπερ μάρκετ του Χαλκιαδάκη εκτείνονται σε όλη την Κρήτη από τα Χανιά έως την Ιεράπετρα.  Στο Ηράκλειο θα βρείτε 20+ καταστήματα (Λ.Καλοκαιρινού 185, Λ. Καλοκαιρινού 198, Λ. Εθν.Αντιστάσεως 16, Λ. Ικάρου 71, Ν.Αλικαρνασσός, Εμμ.Μπαντουβά 24 κλπ).

Στα Χανιά θα βρείτε 3 καταστήματα  (Κουνουπιδιανά, Ακρωτηρίου 102 & Ανωνύμης, Λ. Καραμανλή, Κουμπέ).

Στο Ρέθυμνο θα βρείτε κατάστημα στην οδό Ελευθερίας Πορτάλιου 1.  Χαλκιαδάκης Σούπερ Μάρκετ θα βρείτε επίσης  στον Νομό Λασιθίου στην Σητεία, στον Άγιος Νικόλαο (2), στην Νεάπολη (1) και φυσικά στην όμορφη Ιεράπετρα (2).

Εκτός από την πόλη του Ηρακλείου στον υπόλοιπο Νομό Ηρακλείου θα βρείτε κατάστημα της, στην Χερσόνησο, στα Μάλια, στις Μοίρες, στου Κοκκίνη το Χάνι

Όλα τα καταστήματα Χαλκιαδάκης παραμένουν ανοικτά από τις 08.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ.

Κρητικά προϊόντα – Κρητικοί Παραγωγή

Η καθημερινή επαφή με τους καταναλωτές και η ικανότητα της να αφουγκράζεται τις ανάγκες του κρητικού είχαν ως φυσικό επακόλουθο, η επιχείρηση να  στηρίζει την κρητική οικονομία και τα κρητικά προϊόντα που έχουν τη τιμητική τους στα ράφια της αλυσίδας και στα φυλλάδια προσφορών της.

Στα καταστήματα της αλυσίδας και στα φυλλάδια προσφορών που μπορείτε να τα ξεφυλλίζετε online στο HelpPost.gr θα βρείτε προσφορές  για όλα τα τρόφιμα και τα είδη Σούπερ Μάρκετ που χρειάζεται μία οικογένεια.

Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, φρούτα, λαχανικά, πάμπερς, αναψυκτικά κλπ.

Προσφορές σε προϊόντα της Κρητικής γης, τυριά, αλλαντικά, ντόπια παραδοσιακά είδη της Κρήτης κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες, τα προϊόντα της, θέσεις εργασίας και ανακοινώσεις, εταιρική ευθύνη, χορηγίες, ακαδημία, ανακύκλωση, ΥΠΕΡ-Χ, E-cert (διαδικτυακή βάση διαχείρισης δεδομένων ασφάλειας φρούτων και λαχανικών – FOOD SAFETY CONTROL) θα βρείτε στην ιστοσελίδα της.

Χαλκιαδάκης Σούπερ Μάρκετ | «Το όνομα που εμπιστεύεστε»

Χαλκιαδάκης Α.Ε | Xalkidadakis - Super Market

Χαλκιαδάκης Σούπερ Μάρκετ LogoΔιεύθυνση: Χαλκιαδάκης Α.Ε. 1o χλμ Γαζίου Κρουσώνα Τ.Κ. 71500 Τ. Θυρίδα 2034, Νέο Στάδιο. Τηλέφωνα: 2810824140. Fax: 2810821495. Ιστοσελίδα: xalkiadakis.gr
Ξεφυλλίστε το #φυλλάδιο #Χαλκιαδάκης #Supermarket με #προσφορές και το περιοδικό ΥΠΕΡΧ Xalkiadakis