Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Family Super Market – Βόρεια Ελλάδα. Φυλλάδιο προσφορών Super Market
Στο μανάβικο ενός καταστήματος Family Super Market, όπου μπορείτε να βρείτε προσφορές του φυλλαδίου τους Φάμιλυ Σούπερ Μάρκετ

Family Super Market – Βόρεια Ελλάδα. Φυλλάδιο προσφορών Super Market

Family Super Market. Σούπερ μάρκετ στη βόρεια Ελλάδα. Φυλλάδιο με προσφορές σε μια ποικιλία σε επώνυμα προιόντα, φρέσκα είδη μαναβικής, κρεοπωλείο με Ελληνικά κρέατα και όλα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Family Super Market, Βόρεια Ελλάδα. Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ

Το φυλλάδιο με προσφορές & εκπτώσεις σε είδη Σούπερ Μάρκετ ισχύει έως 10.10.2022

Family Super Market, Βόρεια Ελλάδα. Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Super Market Family – Ελληνική αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ

Τα Super Market Family είναι μια καινούργια, ελληνική και δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ. Προσφέρει προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές με άριστη ποιότητα.

Η εταιρία ιδρύθηκε από το όραμα του κ. Δημήτρη Καράμπελα, που δραστηριοποιείται μαζί με την οικογένεια του για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο της εμπορίας φρέσκων φρούτων και λαχανικών και από την εμπειρία στο χώρο των supermarket μιας ομάδας που υλοποίησε το όραμα αυτό.

Family Supermarket | Δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα

Το Νοέμβριο του 2012 δημιουργήθηκε το πρώτο super market στην πόλη των Γιαννιτσών.

Η σκληρή προσπάθεια για ένα supermarket με χαμηλές τιμές, επώνυμα προϊόντα και φιλική εξυπηρέτηση είχε αποτέλεσμα και έτσι η εταιρία σήμερα (Νοέμβριος 2019) ενισχύει την παρουσία της στην αγορά των Γιαννιτσών, της Αριδαίας, της Κατερίνης, της Πτολεμαίδας, της Χρυσούπολης και της Κομοτηνής.

Φυλλάδια με προσφορές | Κάρτα προνομίων «Family Κερδί – Ζω»

Στο κατάστημα Φάμιλυ Σούπερ Μάρκετ, ο καταναλωτής θα βρει μια μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα προϊόντα, φρέσκα είδη μαναβικής, κρεοπωλείο με κρέατα ελληνικά Α΄ποιότητας και όλα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές (super προσφορές, In Store προσφορές, προσφορές Αγάπης).

Η κάρτα «Family Κερδί – Ζω» των familymarket δίνει σ’ αυτούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, προνόμια και εκπτώσεις ως ανταμοιβή για τις αγορές τους από τα καταστήματά της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την αποκτήσουν με μια αίτηση είτε ηλεκτρονικά ή συμπληρώνοντάς την στην reception κάθε καταστήματος.

Family Σούπερ Μάρκετ | «Επώνυμα, Φθηνά & Ελληνικά!»

Family Supermarket Α.Ε | Φάμιλυ - Super Market

Family Σούπερ Μάρκετ LogoΔιεύθυνση: Ολύμπου & Σταδίου Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Τηλέφωνα: 2310778827. Fax: 2310789445. Ιστοσελίδα: familysupermarket.gr
Ξεφυλλίστε το #φυλλάδιο #Family Super Market με #προσφορές σε προϊόντα Σούπερ Μάρκετ #Φάμιλυ