Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Express Market προσφορές. Φυλλάδιο προϊόντων σούπερ μάρκετ
Ο χάρτης με τα καταστήματα Σούπερ Μάρκετ Express Market, στα οποία μπορείτε να βρείτε τις προσφορές του φυλλαδίου τους

Express Market προσφορές. Φυλλάδιο προϊόντων σούπερ μάρκετ

Express Market Παντοπωλεία. Φυλλάδιο με προσφορές super και mini markets. Τρόφιμα, είδη σπιτιού, κάρτα expressmarket, προϊόντα First Class. Καταστήματα franchise από την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε «Ό,τι θέλεις δίπλα σου!»

Express Market Σούπερ Μάρκετ φυλλάδιο με προσφορές Super Market

Το φυλλάδιο προσφορών Super Market ισχύει έως 06.05.2021

Express Market Σούπερ Μάρκετ φυλλάδιο με προσφορές Super Market
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Καταστήματα – παντοπωλεία Express Market

Τα παντοπωλεία Express Market είναι καταστήματα ειδικής συνεργασίας (franchise) που έχουν αναπτυχθεί από την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Στο δίκτυο ανήκουν πάνω από 240 συνεργαζόμενα super markets με το ίδιο σήμα και με ενιαία μορφή σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία έχει βραβευτεί (Franchise Awards) ως δίκτυο με τη μεγαλύτερη πιστότητα καθώς πρόκειται για σύμπραξη με πιστά και σταθερά μέλη καθώς και με συνεχή ανάπτυξη τόσο της ιδέας όσο και των συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Κάρτα expressmarket, προϊόντα First Class

Στα καταστήματα των παντοπωλείων express market και στο online φυλλάδιο στο Helppost.gr θα βρείτε προσφορές προϊόντων για το σύγχρονο νοικοκυριό. Ενδεικτικά αναφέρονται:

Τρόφιμα, αλλαντικά και τυροκομικά, είδη ψυγείου και κατεψυγμένα, αναψυκτικά και χυμοί, είδη προσωπικής φροντίδας. Επίσης είδη οικιακής χρήσης, απορρυπαντικά και καθαριστικά, ηλεκτρικές μικροσυσκευές κ.α

Παράλληλα στα ράφια των καταστημάτων της αλυσίδας θα βρείτε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας First Class (FC) που καλύπτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, που συνεχώς προστίθενται σε αυτήν νέοι κωδικοί.

Για τους πελάτες των παντοπωλείων υπάρχει η κάρτα express market card (είναι η κάρτα πιστότητας) που προσφέρει στους καταναλωτές προνόμια και προσφορές επιβραβεύοντας τις αγορές τους.

Πληροφορίες που αφορούν τα καταστήματα (τις διευθύνσεις και την επικοινωνία μαζί τους), τις θέσεις εργασίας, προτάσεις & νέα αλλά και για online αγορές (που αφορούν την  υπηρεσία web order για παραγγελίες μέσω ίντερνετ) μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της εταιρείας.

Express Market Σούπερ Μάρκετ | «... ότι θέλεις δίπλα σου»

Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. | Εξπρές Μάρκετ - Super Market

Express Market Σούπερ Μάρκετ LogoΔιεύθυνση: Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. 14ο χλμ Θεσσαλονίκης - Βασιλικών, 570 01 Θέρμη Θεσσαλονίκης. Τηλέφωνα: 2310803995. Ιστοσελίδα: expressmarket.gr
Ypologismos.gr ● 300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators
Ξεφυλλίστε το #φυλλάδιο #Express Market με #προσφορές σε προϊόντα #Supermarket για το σπίτι