Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » ENA Food Cash and Carry προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών χονδρικής
Κατάστημα ENA Food Cash and Carry, όπου θα βρείτε τις προσφορές & τα προϊόντα χονδρικής του φυλλαδίου

ENA Food Cash and Carry προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών χονδρικής

ENA Food Cash and Carry προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών χονδρικής για εμπόρους και επαγγελματίες από την ΕΝΑ Φουντ Κας Κάρυ. 15νθήμερο έντυπο με φρούτα, λαχανικά, κρέας, τυριά, κατεψυγμένα, τυποποιημένα τρόφιμα, ποτά & αναψυκτικά

ΕΝΑ Food Cash and Carry φυλλάδια με προσφορές χονδρικής Κας & Κάρυ

Το φυλλάδιο με προσφορές χονδρικής για επαγγελματίες λιανικής ισχύει έως 12.10.2022

ΕΝΑ Food Cash and Carry φυλλάδια με προσφορές χονδρικής Κας & Κάρυ
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

ENA Food Cash and Carry – ΕΝΑ Κας Κάρυ

Θα βρείτε προσφορές χονδρικής για εμπόρους και επαγγελματίες όπως: Λαχανικά, φρούτα, κρέας, τυριά, κατεψυγμένα προϊόντα ζαχαρώδη, είδη προσωπικής περιποίησης, απορρυπαντικά, χαρτικά, καθαριστικά, είδη κάβας και μη τρόφιμα.

Τα καταστήματα με την επωνυμία «ΕΝΑ FOOD CASH & CARRY» ξεκίνησαν να λειτουργούν σταδιακά το έτος 1991 και ανήκουν στην εταιρία «ΑΛΦΑ – ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.», από την οποία εξαγοράστηκαν το 2001, αποτελώντας τη δραστηριότητα χονδρικού εμπορίου της εν λόγω εταιρίας. Στα καταστήματα απασχολούνται περισσότερα από 300 άτομα, σε 14 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Αποτελούν την ιδανική λύση γι΄αυτούς που ενδιαφέρονται να κάνουν εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές, με την ποιότητα που εξασφαλίζει η «ΑΛΦΑ – ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.». Το δίκτυο καταστημάτων ΕΝΑ FOOD c & c είναι καταστήματα με σταθερά αυξανόμενες πωλήσεις. Η αγοραστική δύναμη της «ΑΛΦΑ – ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. επιτρέπει να πουλάει τα προϊόντα που διαθέτει στην ποικιλία της, σε πολύ χαμηλές τιμές.

Φιλοσοφία ΕΝΑ FOOD C & C

«… Στο δίκτυο καταστημάτων ΕΝΑ FOOD c&c βάζουμε τις ανάγκες σας ως πρώτη προτεραιότητα. Όλα τα καταστήματά μας προσφέρουν στους επαγγελματίες την πιο άρτια και φιλική εξυπηρέτηση. 

Προσπαθούμε συνεχώς να δίνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή αξία στα χρήματά σας. Προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες.
Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας. 

Συνεργαζόμαστε με προμηθευτές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουν. Καινοτομούμε συνεχώς προκειμένου να καλύπτουμε κάθε πιθανή σας ανάγκη. Πρεσβεύουμε πως η καλή ποιότητα δεν σημαίνει και υψηλή τιμή…. »

ENA Food Cash & Carry | «μαζί για το συμφέρον σου»

ΑΛΦΑ – ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. | ΕΝΑ Κας & Κάρυ - (Χονδρεμπόριο)

ENA Food Cash & Carry LogoΔιεύθυνση: Παλαιά Λεωφόρος Σπάτων 81, Γέρακας, 15344, ΑΤΤΙΚΗΣ. Τηλέφωνα: 18202 - 2106608000. Fax: 2111769931. Ιστοσελίδα: enafood.gr
Ξεφυλλίστε το #φυλλάδιο #ΕΝΑ FOOD #CashAndCarry με #προσφορές χονδρικής για επαγγελματίες ΕΝΑ