Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Bazaar Super Market προσφορές. Φυλλάδιο Μπαζάαρ Σούπερ Μάρκετ
Κατάστημα Bazaar Super Market όπου θα βρείτε τις προσφορές του φυλλάδιου των Μπαζάαρ Σούπερ Μάρκετς

Bazaar Super Market προσφορές. Φυλλάδιο Μπαζάαρ Σούπερ Μάρκετ

Bazaar Super Market. Φυλλάδιο και έντυπο με προσφορές Παρασκευής & Σαββάτου σε είδη Σούπερ Μάρκετ. Τα Convenience και Soft Discount Market της γειτονιάς με προϊόντα παντοπωλείου. Μπαζαάρ - Μέλος του ομίλου Βερούκα

Bazaar Σούπερ Μάρκετ φυλλάδιο με προσφορές σε είδη Super Market

Το φυλλάδιο με προσφορές & εκπτώσεις σε είδη Super Market ισχύει έως 05.10.2022

Bazaar Σούπερ Μάρκετ φυλλάδιο με προσφορές σε είδη Super Market
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Μέλος του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ και της VEROUKAS GROUP

Τα super market Bazaar ανήκουν στην BAZAAR AE που ανήκει με την σειρά της στον όμιλο εταιρειών VEROUKAS GROUP.  Ιδρυτής του ομίλου είναι ο Δήμος Βερούκας (Απόφοιτος ΕΜΠ Χημικός Μηχανικός, ΒSc marketing του Deree college of Athens).

Στην VEROUKAS GROUP ανήκει και η Angliss Hellas AE (food service), η ΑΛΠΙΚΟ ΨΥΓΕΙΑ ΑΕ (logistic services), η Βερούκας Τρόφιμα ΑΕΒΕ (τυροκομείο) και  η AVN AE (τεχνική, κατασκευαστική).

Bazaar – Μπαζαρ καταστήματα Σούπερ Μάρκετ

Η BAZAAR AE, δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται ραγδαία στο χώρο των convenience discount stores, με 103 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδος. Δείτε τον χάρτη με τα καταστήματα της

H BAZAAR A.E με την  εμπειρία της για για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών, έχει δημιουργήσει 5 καταστήματα Cash & Carry σε όλη την Ελλάδα.  Δείτε τα φυλλάδια προσφορών Μπαζααρ Cash and Carry

Convenience & Soft Discount Super Market

supermarkets ΒΑΖΑΑR, λανσάρουν στην Ελληνική αγορά λιανεμπορίου, το μοντέλο του Convenience και Soft Discount Market της γειτονιάς. Δηλαδή μεσσαίου μεγέθους super market, τοποθετήμενα στην «γειτονιά» κοντά στην Ελληνική οικογένεια και τις καταναλωτικές ανάγκες σε είδη super market.

Convenience επειδή καλύπτουν μία περιοχή ακτίνας περίπου 500 μέτρων γύρω από το εκάστοτε κατάστημα της εταιρείας. Soft Discount επειδή διαθέτουν περίπου 700 κωδικούς ιδιωτικής ετικέτας και 300 first price κωδικούς για όλες τις ομάδες προιόντων.

Στο δίκτυο καταστημάτων της Μπαζαρ και στο online φυλλάδιο στο Helppost.gr θα βρείτε προσφορές σε φρέσκα προιόντα, στο κρέας, στα τυριά, αλλαντικά και μαναβική.  Προσφορές σε προϊόντα όπως : φρέσκα τυριά και αλλαντικά, μαναβική, κρέας, ψωμί, προϊόντα, deli, private και own label, τρόφιμα, κάβα, προϊόντα ψυγείου, είδη σπιτιού, απορρυπαντικά, καθαριστικά, προϊόντα περιποίησης, παιδικά, εποχιακά κλπ.

Περισσότερες πληροφορίες, θέσεις εργασίας, αναλυτικά το δίκτυο καταστημάτων της, τα νέα καταστήματα, η κάρτα αλληλεγγύης, αναπτυξιακά προγράμματα, franchise, Β2Β eshop κλπ στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Bazaar Super Market | «Γιατί τα Bazaar Super Markets... διαφέρουν λόγω τιμής!»

Bazaar Α.Ε | Όμιλος Εταιρειών Βερούκας | Μπαζάαρ - Super Market

Bazaar Super Market LogoΔιεύθυνση: Πειραιώς 8, Μοσχάτο - Αθήνα, Τ.Κ 18346. Τηλέφωνα: 2104827501. Fax: 2104810332. Ιστοσελίδα: bazaarsm.gr
Ξεφυλλίστε τα #φυλλάδια #Bazaar Σούπερ Μάρκετ με #προσφορές σε προϊόντα #supermarket Μπαζαάρ