Αρχική » Φωτογραφίες ● Photo Gallery » Άνοιξη και λουλούδια – Ανοιξιάτικη Photo Gallery – album
Συλλογή φωτογραφιών (photo gallery) με εικόνες για την Άνοιξη και τα λουλούδια - Spring Flowers Pictures, Images & Photos

Άνοιξη και λουλούδια – Ανοιξιάτικη Photo Gallery – album

Η Άνοιξη είναι μία από τις τέσσερις εποχές της εύκρατης ζώνης. Αστρονομικά ξεκινά με την εαρινή ισημερία κατά τις 21 Μαρτίου στο Βόρειο ημισφαίριο (η ακριβής ημερομηνία ποικίλει ανάμεσα στις 19 και 21 Μαρτίου), περιλαμβάνει τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο Μάιο και τελειώνει με το θερινό ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου.

Άνοιξη και λουλούδια – Ανοιξιάτικη Photo Gallery – album

Άνοιξη και λουλούδια - Ανοιξιάτικη Photo GalleryΣτο Νότιο ημισφαίριο η εαρινή ισημερία ξεκινά στις 21 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο και τελειώνει στο χειμερινό ηλιοστάσιο, στις 21 Δεκεμβρίου. Στην μετεωρολογία αναφέρονται συμβατικά οι τρεις μήνες του βόρειου είτε του νότιου ημισφαίριου ως Άνοιξη, παρόλο που η πραγματική διάρκεια της εν λόγω εποχής είναι 21 Μαρτίου – 21 Ιουνίου και 21 Σεπτεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου αντίστοιχα. Στο Κελτικό ημερολόγιο η Άνοιξη περιλαμβάνει τους μήνες Φεβρουάριο-Απρίλιο.

Έναρξη άνοιξης λοιπόν ……οπότε ήταν μία ευκαιρία για εμάς να ψάξουμε και να συλλέξουμε τις καλύτερες φωτογραφίες με θέμα την άνοιξη και τα λουλούδια.

Spring Flowers Pictures, Images & Photos


Καλώς ήρθες ΑΝΟΙΞΗ !