Αρχική » How to & DIY » Νοικοκυρά How to » Πουκάμισο. Πως να το σιδερώσετε σωστά βήμα προς βήμα

Πουκάμισο. Πως να το σιδερώσετε σωστά βήμα προς βήμα

Πουκάμισο. Το σωστό σιδέρωμα βήμα προς βήμα. Δείτε πως μπορείτε να σιδερώσετε στο σπίτι ένα πουκάμισο με επαγγελματικό τρόπο. (Video)

Πουκάμισο, σιδερώσετε σωστά βήμα προς βήμα, σίδερο, σιδέρωμα, ironing

Το σίδερο είναι μια οικιακή συσκευή που χρησιμοποιείται για να ισιώνει υφάσματα και ιδιαίτερα ρούχα. Για αυτή την διαδικασία του σιδερώματος χρησιμοποιείται θερμότητα, πίεση και ατμός.

Το ηλεκτρικό σίδερο μετατρέπει ηλεκτρική ενέργεια σε θερμότητα και τη μεταφέρει σε έναν μεταλλικό πάτο. Ένας θερμοστάτης περιορίζει την θερμοκρασία σε 220 °C. Ένα μικρό δοχείο περιέχει το απαραίτητο νερό (συνήθως αποσταγμένο) που μετατρέπεται σε ατμό και βοηθάει στο σιδέρωμα, μαλακώνοντας τις ίνες των ρούχων.

Χρησιμοποιείται στα ρούχα από τον 15ο αιώνα. Τότε, για να σιδερώσουν, απλά ζέσταιναν μεταλλικές πλάκες στην εστία του σπιτιού. Αργότερα το σίδερο έγινε κανονική μεταλλική συσκευή, περίπου στο σχήμα που το γνωρίζουμε σήμερα, με κάρβουνα που τοποθετούνταν στο εσωτερικό του, πάνω από την πλάκα. Τα σύγχρονα σίδερα λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα.

Μοναδικές Προσφορές του 11888 giaola
Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου. Εσωτερικός καθαρισμός αυτοκινήτου από πιστοποιημένους επαγγελματίες στο χώρο σου, στην Αττική.
Απεντόμωση Χώρου. Ολοκληρωμένη απεντόμωση χώρου 90 τ.μ. από πιστοποιημένους επαγγελματίες στην Αττική