Αρχική » How to & DIY » Γυναίκα How to » Πώς θα φαίνεται μεγαλύτερο το στήθος – μπούστο με 3 κινήσεις

Πώς θα φαίνεται μεγαλύτερο το στήθος – μπούστο με 3 κινήσεις

Στο video η Stacey Brennan, δείχνει πως με τρεις κινήσεις μία γυναίκα μπορεί να δείχνει μεγαλύτερο το μπούστο της.

Πως θα φαίνεται μεγαλύτερο το στήθος σε 3 κινήσεις

  1. Αρχικά θα πρέπει να επιλέξετε ένα σουτιέν push-up που θα βοηθήσει στην ανόρθωση του στήθους σας, το οποίο καλό θα ήταν να είναι 2 νούμερα μεγαλύτερο. Φορέστε το και σηκώστε προς τα πάνω το στήθος σας με τον τρόπο που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.
  2. Στη συνέχεια, θα πρέπει να σταθεροποιήσετε το στήσιμο αυτό. Γι’ αυτό πάρτε δυο ζευγάρια κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο, διπλώστε τις πολύ καλά σε ένα φλατ σχήμα, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, και βάλτε τις κάτω από το στήθος σας.
  3. Τέλος, εκμεταλλευτείτε τις φοβερές ιδιότητες του μακιγιάζ. Πάρτε ένα bronzer και με τη βοήθεια ενός φουντωτού πινέλου, δημιουργήστε ένα Y που να ενώνει τα δύο στήθη. Έπειτα, βάλτε λίγη ανοιχτόχρωμη πούδρα στην κορυφή των μαστών και πάνω από το bronzer.

Στο ερώτημα…. αυτό το video αξίζει να το δούμε περισσότερο εμείς οι άνδρες ή οι γυναίκες; …δεν θα πάρουμε ποτέ απάντηση 😉  .
Τέλος … εάν κάποιες γυναίκες πραγματικά αγχώνονται για το «Before» και το «Αfter» τους….  να τους πούμε ότι αυτό που αξίζει περισσότερο για τους άντρες είναι το After χωρίς εισαγωγικά και ενισχύσεις  γιατί ο σωστός άντρας δεν βλέπει την γυναίκα σαν «χοιρινό» να πάρει μπούτι ή στήθος….  δεν το «ψωνίζει», αλλά το ΕΠΙΛΕΓΕΙ* ολόκληρο (το θηλυκό) μαζί με το μυαλό, τις αξίες και τις αρχές του (ουγκ) *εκτός και εάν μιλάμε για «ανάγκες ορμονικής εξισορρόπησης» και για τα δύο φύλλα… 

#Γυναίκες. Τονίστε με 3 κινήσεις το #μπούστο έχοντας ένα #σουτιέν push-up, ενίσχυση & μακιγιάζ