Αρχική » How to & DIY » Γυναίκα How to » Κυτταρίτιδα. Συνταγή για ενυδάτωση και αποτοξίνωση του οργανισμού
Γυναίκες και Κυτταρίτιδα. Χλιαρό νερό με λεμόνι κατά της κυτταρίτιδας | Howto DIY

Κυτταρίτιδα. Συνταγή για ενυδάτωση και αποτοξίνωση του οργανισμού

Δείτε πως να βοηθήσετε σημαντικά τη σωστή ενυδάτωση και αποτοξίνωση του οργανισμού σας, διευκολύνοντας την απώλεια βάρους και τη δραστική μείωση της κυτταρίτιδας.

Χλιαρό νερό με λεμόνι κατά της κυτταρίτιδας. Συνταγή – Υλικά

  • 1 ποτήρι χλιαρό νερό
  • χυμός από μισό λεμόνι

Συνταγή – Εκτέλεση

Πίνοντας κάθε πρωί, πριν την κατανάλωση πρωινού, ένα ποτήρι χλιαρό νερό μέσα στο οποίο έχετε αναμίξει το χυμό μισό λεμονιού (ή και λιγότερο αν δεν θέλετε να είναι τόσο ξινό) βοηθάτε σημαντικά τη σωστή ενυδάτωση και την αποτοξίνωση του οργανισμού σας, διευκολύνοντας την απώλεια βάρους και τη δραστική μείωση της κυτταρίτιδας!

Κυτταρίτιδα, τι είναι

Η κυτταρίτιδα είναι μια πολύ συχνή τοπογραφική τροποποίηση κατά την οποία το δέρμα παίρνει μια όψη “φλούδας πορτοκαλιού” ή αλλιώς «εμφάνιση στρώματος».

Στη συγκεκριμένη κατάσταση, συμβαίνουν μετατροπές στους λιπώδεις ιστούς και επίσης στο μικροκυκλοφορικό που προέρχονται από το αίμα και το λεμφικό σύστημα κάτι που οδηγεί στην σκλήρυνση των ινών του συνδετικού ιστού.

Θεωρείται ότι είναι ένα μη φλεγμονώδες, εκφυλιστικό φαινόμενο που προκαλεί αλλοιώσεις στην υποδερμίδα δημιουργώντας ανώμαλους κυματισμούς στην επιδερμίδα και στις υπερκείμενες επηρεαζόμενες περιοχές. Η κυτταρίτιδα είναι το αποτέλεσμα από διάφορες περίπλοκες καταστάσεις που περιλαμβάνουν την επιδερμίδα, το δέρμα, καθώς και τα υποδόρια κύτταρα.

Η κυτταρίτιδα μπορεί να χωριστεί σε τέσσερις φάσεις:

  1. Τροποποίηση των προτριχοειδή αρτηριδίων του σφιγκτήρα, με αποτέλεσμα μεταβολές στην αγγειακή διαπερατότητα και επίσης διαστολή ή διάταση των τριχοειδών που οδηγεί σε περί-τριχοειδή και διαπίδυση μεταξύ παχυσαρκίας, με αποτέλεσμα οίδημα.
  2. Οίδημα, που προκαλεί μεταβολικές αλλοιώσεις που προκαλούν υπερπλασία και υπερτροφία του δικτυωτού συστήματος, με αποτέλεσμα το σχηματισμό των περί-τριχοειδών μαζί με περιφερειακές αποθέσεις λίπους έχοντας μια ώθηση στο διάμεσο ιξώδες.
  3. Την οργάνωση όσον αφορά ίνες κολλαγόνου κοντά σε ομάδες των λιποκυττάρων, ευνοώντας την ανάπτυξη μικρο-οζιδίων.
  4. Ένωση των μικρό-οζίδιων ώστε να δημιουργήσουν τα μακρό-οζίδια που προκαλούν σκλήρυνση.
Πώς θα μειώσετε την #κυτταρίτιδα. Χλυαρό νερό με #λεμόνι κατά της κυτταρίτιδας