Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Mexil. Κατάλογος με έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου
Logo της εταιρείας Mexil Sarikehagias, στους καταλόγους της οποίας θα βρείτε με έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Μεξύλ

Mexil. Κατάλογος με έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου

Μεξύλ – Σαρηκεχαγιάς | Contract and Home Furniture

Η Mexil ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’60, ως μια μικρή κλινοποιία κατασκευάζοντας πτυσσόμενα έπιπλα εξοχής και μεταλλικές καρέκλες.

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κλάδο του επαγγελματικού επίπλου, απασχολεί περισσότερους από 250 υπαλλήλους, σε 8 καταστήματα, στην κάθετη μονάδα παραγωγής της 12000 m2 (σε ιδιόκτητο χώρο 25000 m2), και σε αποθήκες 5500 m2 (σε ιδιόκτητο χώρο 8500 m2).

Η διοικητική βάση της εταιρείας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στην Βόρεια Ελλάδα, υποκαταστήματα στην Αθήνα και στην Κρήτη εξυπηρετούν τοπικές ανάγκες αγοράς.

Η κάθετη μονάδα παραγωγής της εταιρείας στην Θεσσαλονίκη εξυπηρετεί ανάγκες παραγωγής τόσο για την Ελληνική επικράτεια όσο και για το εξωτερικό. Η Μεξύλ λειτουργεί ως σύγχρονη ευρωπαϊκή επιχείρηση και εξάγει προϊόντα προς προορισμούς σε όλο τον πλανήτη.

Με πολυετής προσπάθειες η εταιρεία έχει δημιουργήσει ισχυρές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης εξυπηρετώντας επαγγελματίες αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικών χώρων και επιχειρήσεις ξενοδοχείων, εστίασης και διασκέδασης.

Κύριοι άξονες πάνω στου οποίους βασίζεται η καθημερινή λειτουργία της εταιρείας είναι η έρευνα καινούργιων υλικών και προϊόντων, ο σχεδιασμός νέων προϊόντων, η ανταγωνιστικότητα στις τιμές, και η άμεση εξυπηρέτηση.

Τα προϊόντα της Mexil (καρέκλες, τραπέζια, σκαμπό, καναπέδες)

Tα προϊόντα της Mexil περιλαμβάνουν έπιπλα τα οποία είτε κατασκευάζονται στην κάθετη μονάδα παραγωγής της, είτε εισάγονται από επιλεγμένους διάσημους οίκους design του εξωτερικού στην Ιταλία, και όλο τον κόσμο.

Οι συλλογές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα από καρέκλες, τραπέζια, σκαμπό, καναπέδες, πολυθρόνες για επαγγελματική και οικιακή χρήση. Το 80% του πελατολογίου της εταιρείας αποτελείται πελάτες στο χώρου των ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφέ, μπαρ και νυχτερινών καταστημάτων διασκέδασης.

Ypologismos.gr ● 300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators
Online οι #καταλόγοι #Mexil #Σαρηκεχαγιάς με #προσφορές σε επαγγελματικά και οικιακά έπιπλα