Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » ΕΛΟΜΑΣ προσφορές. Ελληνικός Όμιλος Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ – Elomas
Καρότσια Σούπερ Μάρκετ σε ένα κατάστημα ΕΛΟΜΑΣ, όπου μπορείτε να βρείτε τις προσφορές του φυλλαδίου Elomas Super Market

ΕΛΟΜΑΣ προσφορές. Ελληνικός Όμιλος Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ – Elomas

ΕΛΟΜΑΣ προσφορές, Ελληνικός Όμιλος Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδιο S/M με «Αχτύπητες Προσφορές» στα Super Market Elomas. Προϊόντα quality line, economy και fancy brands. Tρόφιμα (τυποποιημένα, φρέσκα & κατεψυγμένα), είδη σπιτιού

Ελομάς Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδιο «Αχτύπητες Προσφορές» όμιλου Elomas

Το φυλλάδιο με «Αχτύπητες Προσφορές» - Elomas ισχύει έως 09.12.2020

ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Από Πέμπτη 03.12.2020 έως Τετάρτη 09.12.2020

Ελληνικές Αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ – ΕΛΟΜΑΣ

O ΕΛΟΜΑΣ ξεκίνησε το 1994 ως  μία πρωτοβουλία και όραμα του Νίκου Σκουλά για την δημιουργία ενός καθαρά Ελληνικού Ομίλου στο χώρο του λιανικού εμπορίου.

Στα πρώτα της βήματα, πέντε (5) μεσαίου μεγέθους Αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ ενώθηκαν δημιουργώντας μία εμπορική στρατηγική συμμαχία.

Από το 1994 έως σήμερα, σταδιακά ο όμιλος εξελισσόταν σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του έντονου ανταγωνισμού που υπάρχει στον χώρο των super markets.

Νέα μέλη εισέρχονταν στην «συμμαχία λιανικού εμπορίου», σε αυτή την σύγχρονη μορφή συνεταιρισμού λιανικού εμπορίου, με κύριο στόχο της κάθε μίας εταιρείας αλλά και του ομίλου η θωράκιση από τον ανταγωνισμό των άλλων γνωστών μεγάλων αλυσίδων super markets.

Η φιλοσοφία του ομίλου είναι συνεταιριστικής μορφής (όχι βέβαια όπως λανθασμένα κακοποιήθηκε ο όρος την δεκαετία του 80-90) που προσπαθεί να στηρίξει την Ελληνική παραγωγή και τον Έλληνα καταναλωτή.

Θωρακίζοντας τις επιμέρους περιφερειακές αλυσίδες μέλη της, τις αλυσίδες Mini Super Market, τα σύγχρονα παντοπωλεία της γειτονιάς έμμεσα στηρίζει την Ελληνική οικονομία και τον Έλληνα παραγωγό.

ΕΛΟΜΑΣ – Καταστήματα και μέλη

Η πορεία ανάπτυξης που ξεκίνησε το 1994 οδήγησε σήμερα (2017) να ανήκουν στον ΕΛΟΜΑΣ  30 μέλη – Ελληνικές Αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ με ένα συνολικό δίκτυο καταστημάτων πάνω από 600 καθιστώσταν τον ως τον μεγαλύτερο Ελληνικό Όμιλο Αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ.

Τα 635 περίπου καταστήματα της Αλυσίδας (δείτε παρακάτω αναλυτικά τα μέλη της) εκτείνονται σε κάθε γωνία της Ελληνικής επικράτειας, από την Θράκη έως την Κρήτη και από την Ήπειρο έως τα Δωδεκάννησα,  εξυπηρετώντας εκαταμμύρια καταναλωτές και οικογένειες.

Προιόντα λιανικής Elomas super market

Στα ράφια των super market των επιμέρους αλυσίδων που απαρτίζουν τον όμιλο ΕΛΟΜΑΣ θα βρείτε προσφορές για όλα τα είδη σούπερ μάρκετ, τρόφιμα, είδη καθαριότητας, κρέατα και ψάρια. Επίσης είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας και ότι άλλο χρειάζεται σήμερα το νοικοκυριό.

Με κεντρικά φυλλάδια, που εκδίδονται σχεδόν κάθε μήνα προβάλλονται συμφέρουσες αγορές. Οι προσφορές – φυλλάδια κυκλοφορούν και σε όλα τα καταστήματά του Ομίλου.

Ο όμιλος δίνει έμφαση στην στήριξη της Ελληνικής παραγωγής και του Έλληνα παραγωγού με την προώθηση και τις προσφορές Ελληνικών προϊόντων.

Αλυσίδες super market μέλη του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ

Ξεφυλλίστε τα #φυλλάδια Σούπερ Μάρκετ Elomas με #προσφορές της αλυσίδας #supermarket #ΕΛΟΜΑΣ