Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Tsakiris Travel. Κατάλογοι για ταξίδια, εκδρομές και πακέτα διακοπών
Logo του ταξιδιωτικού γραφείου Tsakiris Travel, όπου στους καταλόγους του θα βρείτε προσφορές για εκδρομές, ταξίδια, εκδρομές

Tsakiris Travel. Κατάλογοι για ταξίδια, εκδρομές και πακέτα διακοπών

Tsakiris Travel - Ταξιδιωτικό γραφείο. Κατάλογος ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΤΡΑΒΕΛ οδικών εκδρομών, ημερήσιες εκδρομές και εξωτικούς προορισμούς. Ναύλωση λεωφορείων και μεταφορών και διοργάνωση εκδρομικών πακέτων, ξενοδοχεία, αεροπορικά εισιτήρια

Tsakiris Travel. Καλοκαιρινές εκδρομές εντός και εκτός Ελλάδος 2020

Κατάλογος με καλοκαιρινές εκδρομές - Έληξε Καλοκαίρι 2020

Tsakiris Travel. Καλοκαιρινές εκδρομές εντός και εκτός Ελλάδος 2020
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Tsakiris Travel – Τουριστικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Η Tsakiris Travel ιδρύθηκε από τον κ. Μιχαήλ Τσακίρη το 1991 στη Θεσσαλονίκη και από τότε παρέχει υπηρεσίες λεωφορείων και οργανωμένες εκδρομές στην Ελλάδα.

Τα τελευταία 20 χρόνια η οικογένεια του Τσακίρη Τράβελ προσφέρει τις προσωπικές και ευέλικτες υπηρεσίες μιας οικογενειακής επιχείρησης με την τεχνογνωσία, τη δυναμική και το δίκτυο μιας τουριστικής οργάνωσης.

Τσακίρης Τράβελ | Υπηρεσίες λεωφορείων και μεταφορών – transfers

Η εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες σας για διαμονή, υπηρεσίες λεωφορείων, οδηγούς, συνοδούς και περιηγήσεις. Προσφέρει στους επισκέπτες μια ποικιλία δραστηριοτήτων και μπορεί να προσφέρει εναλλακτικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Παράλληλα με την οργάνωση των εκδρομών και των πολυήμερων προγραμμάτων της Τσακίρης Τράβελ, τα λεωφορεία ταξιδεύουν καλύπτοντας τις ανάγκες για μεταφορά μαθητών/σχολείων, σωματείων, αθλητικών συλλόγων.

Στη λίστα των συνεργατών της συναντάτε Αθλητικά Σωματεία, Τουριστικά γραφεία εξωτερικού και εσωτερικού, καλλιτεχνικές ομάδες αλλά και πολιτιστικούς συλλόγους.

Χάρη στο διαφορετικό αριθμό θέσεων των λεωφορείων της και το ευρύ δίκτυο συνεργατών της, μπορεί να εξυπηρετεί μεταφορές και transfers από μικρά ιδιωτικά γκρουπ μέχρι, πολυπληθή οργανωμένα προγράμματα.

Tsakiris Travel | Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες «Travel with us…»

Το τουριστικό γραφείο Tsakiris Travel «Travel with us…» κατέχει τον πολύπλοκο κόσμο του ταξιδιού και προσφέρει την προσωπική και ευέλικτη εξυπηρέτηση μιας οικογενειακής επιχείρησης διαθέτοντας συνάμα τις γνώσεις, τον δυναμισμό, την δικτύωση και την οργάνωση ενός μεγάλου γραφείου.

Μερικές από τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες – travel services  που προσφέρει είναι (ενδεικτικά αναφέρονται):

  • Μεταφορές λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη
  • Μεταφέρει περιηγήσεις στη Βόρεια Ελλάδα
  • Ομαδικά δρομολόγια
  • Αξιοθέατα ιστορικών και περιηγήσεων στην πόλη
  • Θρησκευτικές και Προσκυνηματικές εκδρομές
  • Εκδρομές σχεδιασμού, τέχνης και πολιτισμού
  • Εκδρομές γαστρονομίας
  • Χειμερινές Εκδρομές

Tsakiris Travel | «Ταξιδέψτε Μαζί μας!»

ΥΙΟΙ Μ ΤΣΑΚΙΡΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ | Τσακίρης Τράβελ - Ταξιδιωτικό Γραφείο

Tsakiris Travel LogoΔιεύθυνση: Λεωφ.Καλλιθέας 53, 56123 Αμπελόκηποι - Θεσσαλονίκη. Τηλέφωνα: 2310720566. Fax: 2310720566. Ιστοσελίδα: tsakiristravel.gr
Ypologismos.gr ● 300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators
Online οι κατάλογοι #Tsakiris #Travel με προσφορές σε #ταξίδια διακοπές και εκδρομές #Τσακίρης