Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » ΣΥΝΚΑ προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ SYNKA (INKA)
Πρόσοψη ενος κατατήματος Σούπερ Μάρκετ ΣΥΝΚΑ, όπου θα βρείτε τις προσφορές του φυλλαδίου SYNKA Super Market (πρώην INKA)

ΣΥΝΚΑ προσφορές. Φυλλάδιο προσφορών Σούπερ Μάρκετ SYNKA (INKA)

ΣΥΝΚΑ προσφορές Σούπερ Μάρκετ. Φυλλάδιο προσφορών online του SYNKA (πρώην ΙΝΚΑ) Super Market με τρόφιμα, φρούτα, ψάρια - θαλασσινά, κρέατα & αλλαντικά, τυροκομικά, είδη ψυγείου και κατεψυγμένα, προϊόντα οικιακής χρήσης κ.ά

ΣΥΝΚΑ (INKA). Σούπερ Μάρκετ φυλλάδιο με προσφορές Super Market

Το φυλλάδιο με προσφορές & εκπτώσεις σε είδη Super Market ισχύει έως 24.05.2022

ΣΥΝΚΑ (INKA). Σούπερ Μάρκετ φυλλάδιο με προσφορές Super Market
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Καταστήματα Super Market ΙΝΚΑ. Μέλος ΕΛΟΜΑΣ

Ο συνεταιρισμός ΣΥΝΚΑ (πρώην ΙΝΚΑ) ιδρύθηκε το 1979 στα Χανιά της Κρήτης από τετρακόσια ογδόντα δύο (482) μέλη. Σκοπός του ήταν και είναι, να παρέχει στους καταναλωτές προϊόντα για το νοικοκυριό στην καλύτερη δυνατή ποιότητα και τιμή.

Σήμερα τα καταστήματα του συνεταιρισμού ξεπερνούν τα πενήντα (50). Παράλληλα είναι μέλος του ομίλου super markets ΕΛΟΜΑΣΤο πρώτο κατάστημα ξεκίνησε την λειτουργία του το 1979 στην πόλη των Χανίων και γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλο το νησί της Κρήτης (Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι).

Το 2014 ο συνεταιρισμός μετά και την εξαγορά της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Βιδάλης έχει πλέον παρουσία και εκτός της Κρήτης σε δεκατέσσερα σημεία με τα κυριότερα από αυτά να βρίσκονται στην Μήλο, την Τήνο, την Χίο, την Σαντορίνη, τη Σύρο και την Κάλυμνο.

Τρόφιμα, συνταγές, Synka Bonus Card

Στα καταστήματα του συνεταιρισμού και στο online φυλλάδιο στο Helppost.gr θα βρείτε προσφορές και προϊόντα σε: φρούτα, ψάρια και θαλασσινά, κρέατα και αλλαντικά, τυροκομικά (τυρί για τοστ, φέτα, γιαούρτι), είδη ψυγείου και κατεψυγμένα.

Στα ράφια των καταστημάτων υπάρχουν επίσης, τυποποιημένα τρόφιμα όπως όσπρια, μακαρόνια και ρύζι, κρασιά, αναψυκτικά, χυμοί και ποτά, είδη προσωπικής φροντίδας για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, απορρυπαντικά για το μπάνιο και την κουζίνα, είδη οικιακής χρήσης κ.α

Για περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα του συνεταιρισμού, το ωράριο λειτουργίας τους, τις διευθύνσεις και τις θέσεις εργασίας, τα νέα του καθώς και πληροφορίες για την εκπτωτική κάρτα ΣΥΝΚΑ bonus card για το πως θα την αποκτήσετε, τι σας προσφέρει και πως εξαργυρώνεται τους πόντους σας, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

ΣΥΝΚΑ Σούπερ Μάρκετ | «Εκτιμάμε τα προϊόντα του τόπου μας»

Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Μελών Ινστιτούτου Καταναλωτών Π.Ε | Synka - Super Market

ΣΥΝΚΑ Σούπερ Μάρκετ LogoΔιεύθυνση: Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Καταναλωτών Κρήτης. Επισκοπή Αγυιάς. Δήμος Χανίων, Τ.Κ. 73005, Χανιά, Κρήτη. Τηλέφωνα: 08001111811. Fax: 2821078688. Ιστοσελίδα: synka-sm.gr
Ξεφυλλίστε το #φυλλάδιο #ΣΥΝΚΑ (πρώην ΙΝΚΑ) με #προσφορές σε προϊόντα #Supermarket στη Κρήτη