Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Husqvarna προσφορές κατάλογος με αλυσοπρίονα και χορτοκοπτικά
Χορτοκοπτικό της Husqvarna, στον κατάλογο της οποίας θα βρείτε προσφορές σε αλυσοπρίονα και χορτοκοπτικά για το κήπο

Husqvarna προσφορές κατάλογος με αλυσοπρίονα και χορτοκοπτικά

Husqvarna προσφορές. Κατάλογοι & φυλλάδια με εργαλεία - μηχανήματα κήπου. Η Χουσβάρνα διαθέτει γκάμα εργαλείων για το δάσος και τον κήπο, χλοοκοπτικές μηχανές, αλυσοπρίονα, ρομποτικά χλοοκοπτικά προς επαγγελματίες & ερασιτέχνες.

Husqvarna. Φυλλάδιο προσφορών «Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022»

Φυλλάδιο με εργαλεία και εξαρτήματα για το κήπο - Ισχύει έως τον Χειμώνα 2023

Husqvarna. Φυλλάδιο προσφορών «Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022»
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Husqvarna κατάλογος 2022 με προσφορές σε Χουσβάρνα εργαλεία

Κατάλογος με προσφορές σε εργαλεία και μηχανήματα - 2022

Husqvarna κατάλογος 2022 με προσφορές σε Χουσβάρνα εργαλεία
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Husqvarna - Τιμοκατάλογος προϊόντων 2021 - 2022 σε εργαλεία κήπου

Ετήσιος τιμοκατάλογος σε εργαλεία & μηχανήματα κήπου - 2022

Husqvarna - Τιμοκατάλογος προϊόντων 2021 - 2022 σε εργαλεία κήπου
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

«Εξερευνήστε την πλήρη γκάμα προϊόντων, ενημερωθείτε για τις προηγμένες τεχνολογίες, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα των μηχανημάτων και βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις για τη φροντίδα του κήπου, του πάρκου, του δάσους και του αγρού που προσφέρει η Husqvarna»

Husqvarna – Προϊόντα δασοκομίας και κηπουρικής

Αλυσοπρίονα, ψαλίδια μπορντούρας, θαμνοκοπτικά, χορτοκοπτικά, για χλοοτάπητα, αραιωτές, ελαιοραβδιστικά, κλαδευτικά, αξεσουάρ συσκευών και τρακτέρ και άλλα εργαλεία.

Husqvarna – Η εταιρεία

Η Χουσβάρνα διαθέτει ολοκληρωμένη γκάμα εργαλείων για το δάσος και τον κήπο, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει χλοοκοπτικές μηχανές, αλυσοπρίονα, ρομποτικά χλοοκοπτικά τόσο για επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες χρήστες.

Τα προϊόντα της Χουσβάρνα πωλούνται αποκλειστικά από πιστοποιημένα και εξουσιοδοτημένα καταστήματα. Έτσι, η εταιρεία είναι βέβαιη ότι οι πελάτες της θα έχουν στην διάθεση τουςς, τη βοήθεια ενός ειδικού, είτε όταν επιλέγουν ένα νέο προϊόν είτε όταν ένα προϊόν που ήδη έχουν, χρειάζεται επισκευή ή συντήρηση.

Η Husqvarna είναι Σουηδική Εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1689, και αποτελεί μια από τις παλαιότερες Εταιρείες στον κόσμο.

H Husqvarna AB κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή προϊόντων δασοκομίας, πάρκων και κήπων, καθώς και δισκοπριόνων για τον τομέα των οικοδομών και κατασκευών. Η έδρα της βρίσκεται στη Huskvarna της Σουηδίας και απασχολεί περίπου 1.800 από το σύνολο των 2.200 υπαλλήλων σε τομείς έρευνας υψηλής τεχνολογίας, ανάπτυξης προϊόντων, παραγωγής και προώθησης πωλήσεων.

Από το 1977 η Εταιρεία αποτελεί μέλος του Ομίλου Electrolux και είναι σήμερα η μεγαλύτερη Εταιρεία στα επαγγελματικά προϊόντα δασοκομίας, πάρκων και κήπων.

Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής πραγματοποιείται στη Σουηδία και ορισμένα προϊόντα εξαγοράζονται από θυγατρικές Εταιρείες του ίδιου Ομίλου.

Τα Σουηδικά εργοστάσια βρίσκονται στις περιοχές Brastad, Huskvarna, Odeshog και Tandsbyn. Το ενενήντα πέντε τοις εκατό των προϊόντων εξάγονται σε περίπου εκατό χώρες και οι πωλήσεις ανέρχονται σε περίπου πέντε δισεκατομμύρια Σουηδικές Κορώνες. Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία Π. Παπαδόπουλος ΑΕΒΕ.

Husqvarna | «Είμαστε κάτι παραπάνω απο τα προϊόντα μας»

Husqvarna AB | ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Β.Ε | Χουσβάρνα - Εργαλεία και Μηχανήματα

Husqvarna LogoΔιεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 92, Τ.Κ 10442, Αθήνα. Τηλέφωνα: 2105193100. Fax: 2105193105. Ιστοσελίδα: husqvarna.com/gr
Online οι #καταλόγοι #Husqvarna με #προσφορές σε #εργαλεία & μηχανήματα για τον κήπο και το δάσος