Αρχική » How to & DIY » Σπίτι How to » Kraft Paints – Χρωματολόγιο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
Κοπέλα κρατάει στα χέρια της το χρωματολόγιο της Kraft, με χρώματα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Kraft Paints – Χρωματολόγιο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Kraft Paints, χρώματα για εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους. Χρωματικές τάσεις & χρωματολόγιο. Κάντε Krafting – Colour Trends.

Kraft Paints. Χρώματα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Η Kraft Paints, μέσα από την ολοκληρωμένη γκάμα ποιοτικών και επωνύμων προϊόντων που διαθέτει, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις βαφής, για προστασία και διακόσμηση όλων των επιφανειών, ακόμα και για εξειδικευμένες ανάγκες, ικανοποιώντας και τις υψηλότερες απαιτήσεις.

Ενδεικτικά προϊόντα για : Εσωτερική και εξωτερική τοιχοποιία, αστάρια και υποστρώματα, οικολογικά χρώματα – eco, χρώματα για ξύλο και μέταλλα, ειδικά προϊόντα βαφής, στόκοι και κονιάματα, διαλυτικά, ενεργειακά χρώματα κ.α

Kraft Paints – Χρωματολόγιο | Inspired Collection

Δείτε αναλυτικά  το χρωματολόγιο – κολεξιόν χρωμάτων Kraft «Inspired Collection». Χρώματα και αποχρώσεις Λευκό, κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, μπλε, μωβ, και γκρι.

Χρωματολόγιο - κολεξιόν χρωμάτων Kraft «Inspired Collection»
Κάντε κλικ στην εικόνα για να επισκεφτείτε το χρωματολόγιο Kraft

Kraft Paints – Η εταιρεία, ιστορικό

Η Druckfarben Ελλάς ιδρύθηκε το 1970 και τώρα αποτελεί όμιλο εταιρειών με διεθνή παρουσία.

Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν την παραγωγή και διανομή:
– Οικοδομικών χρωμάτων (παραγωγή χρωμάτων και βερνικιών)
– Μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας (flexography & rotogravure)
– Μελανιών γραφικών τεχνών (offset, printing consumables & printing systems) – από το 2012 σε συνεργασία με την εταιρεία Sun Chemical για την περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

Τα κεντρικά γραφεία της Druckfarben βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 40.000 m2. Η εταιρεία διαθέτει 4 παραγωγικές μονάδες, 3 από αυτές στην Ελλάδα και 1 στη Ρουμανία, έχει θυγατρικές εταιρείες στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, την Κύπρο και τη Νιγηρία, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε πάνω από 20 χώρες όπως η Ρωσία, η Ουκρανία, η Νιγηρία και η Β. Αφρική και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

KRAFT PAINTS

Το 1999, με την απόκτηση της εταιρείας ΗΛΙΟΣ Α.Ε, η Druckfarben ξεκίνησε τη δράση της στον τομέα των οικοδομικών χρωμάτων. Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ Α.Ε., με λειτουργία από τα μέσα του 1930, ήταν μία από τις παλαιότερες εταιρείες του χώρου των χρωμάτων. Η κύρια μάρκα, που είναι η Kraft, λανσαρίστηκε τη δεκαετία του 1980.

Η KRAFT έχει κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς επεκτείνοντας τόσο την προϊοντική της γκάμα όσο και το δίκτυο πωλήσεών της. Έχει ένα άρτια εξοπλισμένο και εκπαιδευμένο τεχνικό τμήμα, το οποίο επικεντρώνεται σε καινοτόμα προϊόντα, προϊόντα και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, καθώς επίσης και σε οικολογικά προϊόντα.

Η KRAFT έχει δημιουργήσει εξαιρετικές σχέσεις με τους πελάτες της, δημιουργώντας το Kraft Business Club και υιοθετώντας δημιουργικές στρατηγικές marketing και πωλήσεων. Σήμερα η KRAFT έχει μια πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και του καταναλωτή. Κατέχει την 3η θέση στην αγορά των χρωμάτων με ένα δίκτυο άνω των 900 σημείων πώλησης.

Στην KRAFT η παραγωγή οικοδομικών χρωμάτων ανώτερης ποιότητας είναι προτεραιότητα. Η υπόσχεση της εταιρείας είναι να σας φέρει σε επαφή με το χρώμα μέσα από την παραγωγή ανώτερων ποιοτικά, καινοτόμων, ενεργειακών και οικολογικών προϊόντων.

#Χρώματα για #βάψιμο, χρωματικές τάσεις, αποχρώσεις χρωμάτων, #χρωματολόγιο