Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Spiti mas φυλλάδιο με προσφορές. Συνεταιρισμός Ξυλουργών «Σπίτι μας»
Logo του Συνεταιρισμού Ξυλουργών «Σπίτι μας», όπου θα βρείτε τις προσφορές του φυλλαδίου Spiti mas για έπιπλα & οικιακά είδη

Spiti mas φυλλάδιο με προσφορές. Συνεταιρισμός Ξυλουργών «Σπίτι μας»

Spiti mas προσφορές. Συνεταιρισμός Ξυλουργών Πιερίας. Online φυλλάδιο με προσφορές και εκπτώσεις σε οικιακά είδη. Έπιπλα, εξοπλισμός, είδη κήπου, φωτιστικά, εργαλεία, χρώματα, ηλεκτρολογικά, εποχιακά είδη «Τα πάντα για το σπίτι σας»

Spitimas. Κατάλογος με προσφορές «Τα πάντα για το σπίτι μας!»

Το φυλλάδιο έληξε. Εάν εκδώσει η εταιρεία νέο θα αναρτηθεί εντός 24h

Spitimas. Κατάλογος με προσφορές «Τα πάντα για το σπίτι μας!»
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

«Στο Spiti mas θα βρείτε τα πάντα για τον εξοπλισμό του φοιτητικού σας σπιτιού, για την προετοιμασία του δωματίου σας για την νέα σχολική χρονιά αλλά και για όλο το σπίτι!»

SPITIMAS. Συνεταιρισμός Ξυλουργών Πιερίας Α.Ε.Β.Ε

Ο συνεταιρισμός ιδρύθηκε το 1959 από επαγγελματίες επιπλοποιούς στο Νομό Πιερίας, ως Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός. Σκοπός του συνεταιρισμού ήταν η προμήθεια ξυλείας, βιομηχανικών ειδών ξυλείας και υλικών επιπλοποιίας.

Στο πέρασμα το χρόνων ο συνεταιρισμός καθώς αναπτυσσόταν προχώρησε στην κατασκευή εργοστασίου για την παραγωγή πόρτας και επεξεργασίας επιφανειών, κουζίνας, ντουλάπας κτλ.

Από το 2009 ο συνεταιρισμός μετέτρεψε το κατάστημα πώλησης επίπλων σε ένα σύγχρονο κατάστημα με προϊόντα για το σπίτι. Εντός του καταστήματος λειτουργεί και καφετέρια όπου θα βρείτε καφέδες, χυμούς, αναψυκτικά καθώς και πλήθος αρτοσκευασμάτων, τοστ κ.α

Συνεργάτες του συνεταιρισμού είναι εταιρείες όπως: Alfa Wood, Shelman, Interwood, Black & Decker, Einhell, Sca Tamburatti, Carico κ.α. Εκτός από την αγορά των προϊόντων από το κατάστημα της στην Πιερία, ο συνεταιρισμός δέχεται και τηλεφωνικές παραγγελίες αλλά και μέσω του e-shop του.

Τα έπιπλα αποστέλλονται αμοντάριστα, δηλαδή σε συσκευασία πακέτου μαζί με τις απαραίτητες οδηγίες για την συναρμολόγηση τους.

Έπιπλα, Κουζίνα, Σπίτι, Μπάνιο, Εργαλεία, Κήπος

Στα κατάστημα του συνεταιρισμού μπορείτε να βρείτε, έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, είδη για την κουζίνα όπως μπαταρίες, ηλεκτρικές συσκευές, αξεσουάρ. Είδη για το σπίτι όπως φωτιστικά, στόρια – κουρτινόξυλα, για το μπάνιο (τηλέφωνα & σπιράλ, μπαταρίες μπάνιου, καθρέπτες).

Επίσης θα βρείτε εργαλεία ηλεκτρικά, μπαταρίας και αέρος, μηχανήματα κήπου, αντλίες και γεννήτριες, καρότσια μεταφοράς. Είδη όπως, εργαλειοθήκες, υλικά και προϊόντα για την δόμηση όπως ξυλεία, χρώματα και βερνίκια, πόρτες κια παράθυρα.

Προϊόντα για το αυτοκίνητο, είδη γυμναστικής, camping και για το κήπο σας γλάστρες, φυτοχώματα κ.α

Περισσότερες πληροφορίες για τον συνεταιρισμό, το ωράριο του καταστήματος του, χρήσιμες πληροφορίες και νέα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Spitimas | «Τα πάντα για το σπίτι σας»

Συνεταιρισμός Ξυλουργών Πιερίας Α.Ε | Σπίτι Μας - Έπιπλα - Οικιακά Είδη

Spitimas LogoΔιεύθυνση: 1o χλμ. Παλιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης - Θεσσαλονίκης, Τ.Κ 60100 Κατερίνη. Τηλέφωνα: 2351046000. Fax: 2351046007. Ιστοσελίδα: spitimas.gr
Ypologismos.gr ● 300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators
Ξεφυλλίστε το #φυλλάδιο #Spitimas με #προσφορές για το #σπίτι & το κήπο (έπιπλα κουζίνα μπάνιο)