Αρχική » Προσφορές φυλλάδια - κατάλογοι » Μουζενίδης Τράβελ. Κατάλογοι για εκδρομές, ταξίδια & διακοπές
Logo του ταξιδιωτικού γραφείου Mouzenidis Travel (Μουζενίδης) όπου στους καταλόγους του, θα βρείτε προσφορές για ταξίδια

Μουζενίδης Τράβελ. Κατάλογοι για εκδρομές, ταξίδια & διακοπές

Μουζενίδης Τράβελ - Ταξιδιωτικό γραφείο Mouzenidis Travel. Κατάλογοι με προσφορές για διακοπές, ατομικά και γαμήλια ταξίδια, σχολικές εκδρομές για Ελλάδα, Ρωσία, Ευρώπη. Αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία, έκδοση βίζας κ.α

Μουζενίδης Τράβελ. Κατάλογος προσφορών για το Καλοκαίρι 2020

Κατάλογος «Καλοκαίρι - Summer 2020» - Έληξε Καλοκαίρι 2020

Μουζενίδης Τράβελ. Κατάλογος προσφορών για το Καλοκαίρι 2020
ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ

Ταξιδιωτικό γραφείο Mouzenidis Travel Greece | Mouzenidis Tours

Ο όμιλος Mouzenidis Group, αποτελεί ένα σχήμα ελληνικών εταιρειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού αγκαλιάζοντας ένα ευρύ φάσμα τουριστικών υπηρεσιών και κάλυψης τουριστικών αναγκών.

H εταιρεία Mouzenidis Travel  Greece είναι ακόλουθος του έργου της ατομικής επιχείρησης Mouzenidis Tours, η οποία ιδρύθηκε το 1995 από τον Μπόρις Μουζενίδη.

Υπό την ίδια διοίκηση και ολοένα αναπτυσσόμενη, παραμένει κυρίαρχος στον τομέα δραστηριοποίησής της. Επί μία σχεδόν εικοσαετία αποτελεί ηγετική δύναμη στην τουριστική αγορά της Ανατολικής Ευρώπης με προορισμό την όμορφη Ελλάδα.

Μουζενίδης Τράβελ | Δίκτυο και συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία

Έδρα της Εταιρείας από τα πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα, είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ πλέον λειτουργούν πολυάριθμα υποκαταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, όπως η Αθήνα, η Πιερία, η Χαλκιδική, η Πελοπόννησος, η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος, η Θάσος και η Ζάκυνθος.

Έχοντας αποδείξει την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητά του στα συνεργαζόμενα τουριστικά γραφεία του εξωτερικού, ο Όμιλος κατάφερε ταυτόχρονα να αναπτύξει και συνεχίζει να αναπτύσσει ένα δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών – διανομέων των προϊόντων του, οι οποίοι χρησιμοποιώντας το brand name και το σήμα της εταιρίας.

Διανέμουν τα τουριστικά προϊόντα σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας, Ουκρανίας, Λευκορωσίας, Μολδαβίας, Καζακστάν, Σερβίας, Ρουμανίας, Λετονίας, Βουλγαρίας, Βαλτικής, Πολωνίας, Γεωργίας και της Τουρκίας, ξεπερνώντας σήμερα τον αριθμό των 80 γραφείων συνεργατών στις δραστηριοποιούμενες χώρες.

Όμιλος Mouzenidis Group | Αεροπορικές μεταφορές, ξενοδοχεία, τουρισμός

Οι βασικότεροι τομείς δραστηριοποίησης του Ομίλου Mouzenidis Group είναι: οι Αεροπορικές Μεταφορές από και προς την Ελλάδα, οι Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, ο Θρησκευτικός Τουρισμός, ο Εκπαιδευτικός Τουρισμός, ο Θεραπευτικός, Ιατρικός και Ιαματικός Τουρισμός.

Επίσης, η αγοραπωλησία και κατασκευή ακινήτων, η παροχή υπηρεσιών φύλαξης, η παραγωγή και πώληση κρασιού και ελαιόλαδου και πολλά άλλα.

Μουζενίδης Τράβελ | «Κάθε προορισμός μία νέα εμπειρία...»

Mouzenidis Travel | Mouzenidis Travel - Ταξιδιωτικό Γραφείο

Μουζενίδης Τράβελ LogoΔιεύθυνση: Αθήνα, οδός Φιλελλήνων 26. Τηλέφωνα: 2103317953. Ιστοσελίδα: mouzenidis.com
Ypologismos.gr ● 300+ μοναδικοί Υπολογισμοί - Calculators
Online οι κατάλογοι της #Mouzenidis #Travel για #ταξίδια εκδρομές και #διακοπές