Αρχική » Αφιερώματα - Ένθετα » Κλιματισμός - Κλιματιστικά

Κλιματισμός – Κλιματιστικά

Αφιέρωμα στον Κλιματισμό, τα κλιματιστικά – air condition. Υπολογισμός BTU online, συμβουλές αγοράς και χρήσης. Eco Design, inverter κλπ. Νόσος Λεγεωνάριων !

Συμβουλές για τη σωστή χρήση των κλιματιστικών το καλοκαίρι

Συμβουλές για τη σωστή χρήση των κλιματιστικών το καλοκαίρι

Συμβουλές για τη σωστή χρήση των κλιματιστικών το καλοκαίρι. Aγορά, εγκατάσταση, συντήρηση και χρήση του κλιματιστικού - air condition. Χρήσιμες συμβουλές για την επιλογή αλλά και την σωστή χρήση των κλιματιστικών.

Υπολογισμός BTU κλιματιστικού online. Τι air condition χρειαζόμαστε

Υπολογισμός BTU

Υπολογισμός BTU κλιματιστικού. Υπολογίστε online πόσα BTU πρέπει να είναι το air condition που θέλετε να τοποθετήσετε σε ένα χώρο. Πόσο μεγάλο να είναι το προς αγορά air condition; Σωστός υπολογισμός με τα κυβικά μέτρα του χώρου

Πώς να καθαρίσετε τα φίλτρα του κλιματιστικού (a/c) στο σπίτι

Πώς να καθαρίσετε τα φίλτρα του κλιματιστικού (a/c) στο σπίτι

Πώς να καθαρίσετε τα φίλτρα του κλιματιστικού (air condition) στο σπίτι μόνοι σας εύκολα και οικονομικά. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γίνεται συχνά καθαρισμός των φίλτρων. Καθαρισμός φίλτρων σε κλιματιστικά τοίχου - Οδηγίες & Video.

Νόσος των Λεγεωνάριων ή νόσος των Κλιματιστικών – Λεγεωνέλλωση

Νόσος των Λεγεωνάριων ή νόσος των Κλιματιστικών - Λεγεωνέλλωση

Η νόσος των Λεγεωνάριων ή η νόσος των Κλιματιστικών. Η λεγεωνέλλωση είναι μια μορφή πνευμονίας. Πώς μεταδίδεται και πως εκδηλώνεται. Υπάρχουν περίπου 40 είδη λεγιονέλλας και περισσότερα από τα μισά μπορούν να προκαλέσουν νόσο.

Ιονιστής. Τι είναι και γιατί να επιλέξω κλιματιστικό με ιονιστή

Ιονιστής κλιματιστικών. Τι είναι και γιατί να επιλέξω κλιματιστικό με ιονιστή

Ιονιστής κλιματιστικών. Τι είναι και γιατί να επιλέξω κλιματιστικό με ιονιστή; Τύποι και λειτουργίες ιονιστών air condition. Σσυμβάλλει σε ένα πιο υγιεινό περιβάλλον στο σπίτι – οικία ή τον επαγγελματικό χώρο που θα εγκατασταθεί.