01.02.15
Προσφορές :
Σούπερ Μάρκετ : Σπίτι & Κήπος : Εργαλεία : Tech/TV : Ηλεκτρικά : Γυναίκα : Παιδικά : Cash & Carry
Κομπιουτεράκι αριθμομηχανή online - Scientific Calculator
Αρχική » Προσφορές Φυλλάδια & Κατάλογοι » Προσφορές Σούπερ Μάρκετ - Φυλλάδια Super Market » Lidl προσφορές Super Market. Λιντλ φυλλάδια Σούπερ Μάρκετ
Lidl προσφορές Super Market. Λιντλ φυλλάδια Σούπερ Μάρκετ

Lidl προσφορές Super Market. Λιντλ φυλλάδια Σούπερ Μάρκετ

3 Online φυλλάδια προσφορών «Σκαρμούτσος εναντίον Λαζάρου», «Sport Life 2015» και «Άρωμα Γαλλίας»

 

Προσφορές online φυλλαδίων και λοιπές προσφορές από το Lidl Super Market. Είδη για το σπίτι και τον κήπο, τρόφιμα, ρούχα, εσώρουχα, οικιακές και μικρές ηλεκτρικές συσκευές, είδη παντοπωλείου, φρούτα, λαχανικά, γαλακτομικά, κατεψυγμένα, αναψυκτικά, είδη υγιεινής, είδη προσωπικής περιποίησης και φροντίδας, εργαλεία, λουλούδια κλπ.

Lidl προσφορές Super Market. Λιντλ φυλλάδια Σούπερ ΜάρκετLidl  Super Market | Λιντλ Σούπερ Μάρκετ
Online φυλλάδια με προϊόντα και προσφορές

Φυλλάδιο προσφορών «Μια Μπουκιά θα σας πείσει»
Σκαρμούτσος εναντίον Λαζάρου

Οι προσφορές φυλλαδίου ισχύουν από Δευτέρα 26 έως Σαββάτο 31 Ιανουαρίου 2015

Sport Life 2015 Fashion

«Ο απόλυτος οδηγός γυμναστικής»

Προσφορές φυλλαδίου «Άρωμα Γαλλίας σε κάθε Σταγόνα»

Lidl Super Market προσφορές  3ήμερα προσφορών, εβδομάδας, φρούτων, 1 ευρώ, super Σάββατο

Εκτός από τις ανωτέρω προσφορές σε φυλλάδια μπορείτε να δείτε και τις άλλες προσφορές Λιντλ εκτός φυλλαδίου (κάντε κλικ στην ανάλογη εικόνα)

Lidl Prosfores 3hmero - Lidl τριήμερο προσφορώνLidl Prosfores Frouta Laxanika  - Lidl προσφορές φρούτα και λαχανικάLidl Prosfores 1euro - Lidl προσφορές 1 ευρώ Lidl Prosfores Evdomadiaies - Lidl προσφορές εβδομαδιαίεςLidl Prosfores Super Savvato - Lidl σουπερ Σάββατο

Πληροφορίες για Lidl

Πληροφορίες για Lidl

Πληροφορίες, επικοινωνία κλπ για Lidl Super Market

Βρείτε το Κατάστημα Λιντλ Σούπερ Μάρκετ προσφορές | Lidl Souper Market που σας ενδιαφέρει
ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
14° χλμ. Θεσσαλονίκης- Μηχανιώνας
57001 Θέρμη
Τηλ.: 800 111 3333
info@lidl.gr
lidl-hellas.gr
«…Η Λιντλ ξεκίνησε τη Δεκαετία του ’30 με την ίδρυση της Εταιρίας στο χώρο του Χονδρικού & Λιανικού Εμπορίου ειδών διατροφής στη Νότια Γερμανία.Σήμερα κατατάσσεται στις 10 πρώτες εταιρίες Λιανικού Εμπορίου ειδών διατροφής στη Γερμανία. Ως διεθνής όμιλος επιχειρήσεων δραστηριοποιείται σε όλη την Ευρώπη με αυτόνομες Εταιρίες στις εκάστοτε χώρες. Από την έναρξη λειτουργίας του πρώτου Καταστήματος Λιντλ στην περιοχή της Νότιας Γερμανίας τη Δεκαετία του ’70, την Ανάπτυξη εντός των συνόρων της Γερμανίας έως τα τέλη της Δεκαετίας του ΄80 και την επέκταση Διεθνώς την Δεκαετία του ΄90, λειτουργούν σήμερα καταστήματα Λιντλ σχεδόν σε κάθε χώρα της Ευρώπης. Διαθέτει σήμερα, με διαφορά, το μεγαλύτερο Δίκτυο Εκπτωτικών Καταστημάτων ειδών διατροφής στην Ευρώπη. Στο μέλλον, η Λιντλ θα εξακολουθεί να παίζει καθοριστικό ρόλο στη διάνοιξη καινούργιων Αγορών, πάντα με το βασικό της στόχο να προσφέρει στους Πελάτες μέγιστη ποιότητα σε χαμηλές τιμές!… Ως αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης η Λιντλ είναι παρούσα σε πανελλαδικό επίπεδο και έρχεται σε καθημερινή επαφή με τους κατοίκους των περιοχών που λειτουργούν τα καταστήματά της. Θεωρούμε τους εαυτούς μας μέρος της κοινωνίας γι’ αυτό και συνεργαζόμαστε, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας, με αναγνωρισμένους κοινωνικούς εταίρους.Στην Ελλάδα, συνεργαζόμαστε με τοπικούς φορείς και οργανισμούς σε θέματα ενημέρωσης για την ισορροπημένη διατροφή των μαθητών στα σχολεία…»

→ Προτείνουμε να δείτε και τις προσφορές ημέρας, τριημέρου κλπ για τα Super Market

Plugin by:aAM