25.10.14
Προσφορές :
Σούπερ Μάρκετ : Σπίτι & Κήπος : Εργαλεία : Tech/TV : Ηλεκτρικά : Γυναίκα : Παιδικά : Cash & Carry
Leroy Merlin φυλλάδιο – κατάλογος με προσφορές

Leroy Merlin φυλλάδιο – κατάλογος με προσφορές

Λερόυ Μερλίν. Online φυλλάδιο «Τιμές Κανόνι» έως 25.10 & κατάλογος «Θέρμανση - Ξυπνάω σε ένα ζεστό σπίτι» έως 06.12.2014

 

Δείτε τον online κατάλογο – φυλλάδιο Leroy Merlin με προϊόντα και προσφορές. Δάπεδα, διακόσμηση, δομικά υλικά, είδη κήπου, είδη υγιεινής, εργαλεία, ηλεκτρολογικά, κιγκαλερία, κουζίνα, ξυλεία, πλακίδια, τακτοποίηση, υδραυλικά, θέρμανση, φωτιστικά, μοκέτες, χαλιά, χρώματα, ασφάλεια κλπ.

Leroy Merlin GR logo Leroy Merlin φυλλάδιο   κατάλογος με προσφορέςLeroy Merlin – Λερόυ Μερλίν | Φυλλάδιο «Ξυπνάω σε ένα ζεστό σπίτι»

Φυλλάδιο – κατάλογος με προϊόντα και προσφορές σε είδη θέρμανσης

Το φυλλάδιο (33 σελίδες) ισχύει από 29.09.2014 έως 06.12.2014

Στο φυλλάδιο θα βρείτε προϊόντα όπως : Σόμπες ξύλου, σόμπες pellet, ενεργειακά τζάκια, τζάκια κασέτα, αξεσουάρ τζακιού, καμινάδες, καθαρισμός τζακιού, ηλεκτρική θέρμανση (σόμπες αλογόνου, θερμοπομποί, κονβέκτορες) καλοριφέρ λαδιού, υπέρυθρη θέρμανση, θερμοστάτες, σόμπες γκαζιού και κηροζίνης, κλιματιστικά, αντλίες θερμότητας, λέβητες φυσικού αερίου, pellet, ξύλου, βιομάζας και πετρελαίου,  καυστήρες, σώματα καλοριφέρ κ.α

Leroy Merlin – Λερόυ Μερλίν | Φυλλάδιο  Οκτωβρίου «Τιμές Κανόνι»

Φυλλάδιο – κατάλογος. Διακόσμηση, είδη κήπου, εργαλεία, κατασκευές

Το online φυλλάδιο ισχύει από 29.09.2014 έως 25.10.2014

Πληροφορίες, επικοινωνία κλπ για Leroy Merlin

Πληροφορίες, επικοινωνία κλπ για Leroy Merlin

Πληροφορίες, επικοινωνία κλπ για Leroy Merlin

Leroy Merlin katastimata xartis maps Leroy Merlin φυλλάδιο   κατάλογος με προσφορές

“Η Leroy Merlin είναι μια γαλλική εταιρεία για τη βελτίωση της κατοικίας. Διαθέτει υποκαταστήματα σε 13 χώρες.
Tο 1923, ο Αντόλφ Λερουά και η Ροζ Μερλέν, σύντροφοι στη προσωπική ζωή και συνεργάτες, εμπορεύονταν στη βόρεια Γαλλία υλικά που άφησαν πίσω τους οι συμμαχικές δυνάμεις μετά το Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Σύντομα παρατήρησαν μεγάλη ζήτηση σε προϊόντα για το σπίτι και τις κατασκευές και άρχισαν το εμπόριο επίπλων και προϊόντων για τα μαστορέματα και τις κατασκευές. Έτσι γεννήθηκαν τα μαστορέματα και το DIY.Το 1960, η εταιρεία πήρε το όνομα Leroy Merlin, επινόησε τη δωρεάν μεταφορά των προϊόντων στο σπίτι και άνοιξε το πρώτο μεγάλο κατάστημα πώλησης προϊόντων μαστορέματος. Από το 1979, η Association Mulliez είναι ο κύριος μέτοχος του Groupe Adeo, της μητρικής εταιρείας στην οποία ανήκει πλέον η Leroy Merlin.
Η Leroy Merlin δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2005 και είναι μέλος του ομίλου εταιρειών Groupe Adeo (στην Ελλάδα και στη Κύπρο: συμμετοχή 60% Groupe Adeo, 40% Παύλος Φουρλής). Μετά από μια μελέτη σε βάθος της κατοικίας και των συνηθειών των κατοίκων, η Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου άνοιξε το πρώτο της κατάστημα τον Μάρτιο 2007 στο εμπορικό πάρκο του διεθνούς αεροδρομίου της Αθήνας. Τον Οκτώβριο 2008 άνοιξε ένα δεύτερο κατάστημα Leroy Merlin στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό πάρκο του Florida Park. Το Μάρτιο του 2009 ένα τρίτο κατάστημα εγκαινιάστηκε στην Αθήνα, στην οδό Πειραιώς, το 1ο διώροφο κατάστημα. Το τέταρτο κατάστημα Leroy Merlin άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στη Λάρισα το Νοεμβρίου 2009. Το πρώτο κατάστημα Leroy Merlin στη Κύπρο άνοιξε τις πύλες του στη Λευκωσία τον Σεπτέμβριο του 2011) .”

Δείτε και τους άλλους καταλόγους μας Home Stores : ΙΚΕΑPraktiker, Vicko.  Εργαλεία (5 κατάλογοι).
Όλες οι προσφορές και ειδικά προσφορές για γυναίκες. 100+ Κατάλογοι, έγκαιρη & άμεση ενημέρωση, η μεγαλύτερη online συλλογή στην Ελλάδα.