20.08.14
Προσφορές :
Σούπερ Μάρκετ : Σπίτι & Κήπος : Διακοπές : Εργαλεία : Tech/TV : Πλαίσιο : Ηλεκτρικά : Γυναίκα - Μόδα : Γυναίκα - Ομορφιά : Γυναίκα - Σπίτι - Παιδικά
Home » Προσφορές - Φυλλάδια » Προσφορές Σπίτι - Κήπος - Βεράντα » Leroy Merlin κατάλογος με προσφορές. Λερόυ Μερλίν φυλλάδιο
Leroy Merlin κατάλογος με προσφορές. Λερόυ Μερλίν φυλλάδιο

Leroy Merlin κατάλογος με προσφορές. Λερόυ Μερλίν φυλλάδιο

Φυλλάδια προσφορών. Δύο φυλλάδια, «Τιμές Κανόνι» και «Πόρτες σε μοναδικές προσφορές» έως 23.08.2014

 

Leroy Merlin GR logo Leroy Merlin κατάλογος με προσφορές. Λερόυ Μερλίν φυλλάδιοΔείτε τον κατάλογο – φυλλάδιο Leroy Merlin με προσφορές. Δάπεδα, διακόσμηση, δομικά υλικά, είδη κήπου, είδη υγιεινής, εργαλεία, ηλεκτρολογικά, κιγκαλερία, κουζίνα, ξυλεία, πλακίδια, τακτοποίηση, υδραυλικά, θέρμανση, φωτιστικά, μοκέτες, χαλιά, χρώματα, ασφάλεια κλπ.

Leroy Merlin – Λερόυ Μερλίν | Κατάλογος προσφορών – φυλλάδιο
Φυλλάδιο  προσφορών «Τιμές Κανόνι». Ισχύει από 28.07.2014 έως 23.08.2014
(Μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων)

Leroy Merlin – Λερόυ Μερλίν | Κατάλογος προσφορών – φυλλάδιο
Φυλλάδιο  προϊόντων «Πόρτες σε μοναδικές προσφορές»
Ισχύει από 28.07.2014 έως 23.08.2014 

Πληροφορίες, επικοινωνία κλπ για Leroy Merlin

Πληροφορίες, επικοινωνία κλπ για Leroy Merlin

Πληροφορίες, επικοινωνία κλπ για Leroy Merlin

Leroy Merlin katastimata xartis maps Leroy Merlin κατάλογος με προσφορές. Λερόυ Μερλίν φυλλάδιο

“Η Leroy Merlin είναι μια γαλλική εταιρεία για τη βελτίωση της κατοικίας. Διαθέτει υποκαταστήματα σε 13 χώρες.
Tο 1923, ο Αντόλφ Λερουά και η Ροζ Μερλέν, σύντροφοι στη προσωπική ζωή και συνεργάτες, εμπορεύονταν στη βόρεια Γαλλία υλικά που άφησαν πίσω τους οι συμμαχικές δυνάμεις μετά το Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Σύντομα παρατήρησαν μεγάλη ζήτηση σε προϊόντα για το σπίτι και τις κατασκευές και άρχισαν το εμπόριο επίπλων και προϊόντων για τα μαστορέματα και τις κατασκευές. Έτσι γεννήθηκαν τα μαστορέματα και το DIY.Το 1960, η εταιρεία πήρε το όνομα Leroy Merlin, επινόησε τη δωρεάν μεταφορά των προϊόντων στο σπίτι και άνοιξε το πρώτο μεγάλο κατάστημα πώλησης προϊόντων μαστορέματος. Από το 1979, η Association Mulliez είναι ο κύριος μέτοχος του Groupe Adeo, της μητρικής εταιρείας στην οποία ανήκει πλέον η Leroy Merlin.
Η Leroy Merlin δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2005 και είναι μέλος του ομίλου εταιρειών Groupe Adeo (στην Ελλάδα και στη Κύπρο: συμμετοχή 60% Groupe Adeo, 40% Παύλος Φουρλής). Μετά από μια μελέτη σε βάθος της κατοικίας και των συνηθειών των κατοίκων, η Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου άνοιξε το πρώτο της κατάστημα τον Μάρτιο 2007 στο εμπορικό πάρκο του διεθνούς αεροδρομίου της Αθήνας. Τον Οκτώβριο 2008 άνοιξε ένα δεύτερο κατάστημα Leroy Merlin στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό πάρκο του Florida Park. Το Μάρτιο του 2009 ένα τρίτο κατάστημα εγκαινιάστηκε στην Αθήνα, στην οδό Πειραιώς, το 1ο διώροφο κατάστημα. Το τέταρτο κατάστημα Leroy Merlin άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στη Λάρισα το Νοεμβρίου 2009. Το πρώτο κατάστημα Leroy Merlin στη Κύπρο άνοιξε τις πύλες του στη Λευκωσία τον Σεπτέμβριο του 2011) .”

Μην χάσετε… δείτε και τους άλλους καταλόγους μας : ΙΚΕΑPraktikerΕργαλεία (5 κατάλογοι). Ολες οι προσφορές και ειδικά προσφορές για γυναίκες. 50+ Κατάλογοι, έγκαιρη & άμεση ενημέρωση, η μεγαλύτερη online συλλογή στην Ελλάδα.

Χιλιάδες προσφορές, εκπτώσεις ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Prosfores-Ekptoseis.gr
για χιλιάδες Προϊόντα
Friend: tai game dao vang,M88,