21.12.14
Προσφορές :
Σούπερ Μάρκετ : Σπίτι & Κήπος : Εργαλεία : Tech/TV : Ηλεκτρικά : Γυναίκα : Παιδικά : Cash & Carry
Κομπιουτεράκι αριθμομηχανή online - Scientific Calculator
Leroy Merlin φυλλάδιο – κατάλογος με προσφορές

Leroy Merlin φυλλάδιο – κατάλογος με προσφορές

Λερόυ Μερλίν. 2 Online φυλλάδια «Τιμές Κανόνι» και Χριστουγεννιάτικα Δώρα «Ξυπνάω σε ένα σπίτι με δώρα για όλους»

 

Δείτε τον online κατάλογο – φυλλάδιο Leroy Merlin με προϊόντα και προσφορές για μαστορέματα. Δάπεδα, διακόσμηση, δομικά υλικά, είδη κήπου, είδη υγιεινής, εργαλεία, ηλεκτρολογικά, κιγκαλερία, κουζίνα, ξυλεία, πλακίδια, τακτοποίηση, υδραυλικά, θέρμανση, φωτιστικά, μοκέτες, χαλιά, χρώματα, ασφάλεια κλπ.

Leroy Merlin GR logo Leroy Merlin φυλλάδιο   κατάλογος με προσφορές

Leroy Merlin – Λερόυ Μερλίν
«Ξυπνάω σε ένα σπίτι με δώρα για όλους»
Φυλλάδιο – κατάλογος με προϊόντα και προσφορές για τα Χριστούγεννα

Το φυλλάδιο ισχύει από 15 Δεκεμβρίου 2014  έως 10 Ιανουαρίου 2015

Στο φυλλάδιο θα βρείτε : «Έξυπνες ιδέες για DIY, διακοσμητικά και παιδικά δώρα σε μοναδικές τιμές. Δώρα για την γυναίκα, δώρα για τον άντρα και για το παιδί. »

Leroy Merlin – Λερόυ Μερλίν | Φυλλάδιο  «Τιμές Κανόνι»
Φυλλάδιο online κατάλογος Νοεμβρίου Δεκεμβρίου 2014
Διακόσμηση, είδη κήπου, εργαλεία, κατασκευές, τζάκια, θέρμανση

Το φυλλάδιο ισχύει από 24 Νοεμβρίου  έως 20 Δεκεμβρίου 2014

Πληροφορίες, επικοινωνία κλπ για Leroy Merlin

Πληροφορίες, επικοινωνία κλπ για Leroy Merlin

Πληροφορίες, επικοινωνία κλπ για Leroy Merlin

Leroy Merlin katastimata xartis maps Leroy Merlin φυλλάδιο   κατάλογος με προσφορές

“Η Leroy Merlin είναι μια γαλλική εταιρεία για τη βελτίωση της κατοικίας. Διαθέτει υποκαταστήματα σε 13 χώρες.
Tο 1923, ο Αντόλφ Λερουά και η Ροζ Μερλέν, σύντροφοι στη προσωπική ζωή και συνεργάτες, εμπορεύονταν στη βόρεια Γαλλία υλικά που άφησαν πίσω τους οι συμμαχικές δυνάμεις μετά το Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Σύντομα παρατήρησαν μεγάλη ζήτηση σε προϊόντα για το σπίτι και τις κατασκευές και άρχισαν το εμπόριο επίπλων και προϊόντων για τα μαστορέματα και τις κατασκευές. Έτσι γεννήθηκαν τα μαστορέματα και το DIY.Το 1960, η εταιρεία πήρε το όνομα Leroy Merlin, επινόησε τη δωρεάν μεταφορά των προϊόντων στο σπίτι και άνοιξε το πρώτο μεγάλο κατάστημα πώλησης προϊόντων μαστορέματος. Από το 1979, η Association Mulliez είναι ο κύριος μέτοχος του Groupe Adeo, της μητρικής εταιρείας στην οποία ανήκει πλέον η Leroy Merlin.
Η Leroy Merlin δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2005 και είναι μέλος του ομίλου εταιρειών Groupe Adeo (στην Ελλάδα και στη Κύπρο: συμμετοχή 60% Groupe Adeo, 40% Παύλος Φουρλής). Μετά από μια μελέτη σε βάθος της κατοικίας και των συνηθειών των κατοίκων, η Leroy Merlin Ελλάδας και Κύπρου άνοιξε το πρώτο της κατάστημα τον Μάρτιο 2007 στο εμπορικό πάρκο του διεθνούς αεροδρομίου της Αθήνας. Τον Οκτώβριο 2008 άνοιξε ένα δεύτερο κατάστημα Leroy Merlin στη Θεσσαλονίκη, στο εμπορικό πάρκο του Florida Park. Το Μάρτιο του 2009 ένα τρίτο κατάστημα εγκαινιάστηκε στην Αθήνα, στην οδό Πειραιώς, το 1ο διώροφο κατάστημα. Το τέταρτο κατάστημα Leroy Merlin άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στη Λάρισα το Νοεμβρίου 2009. Το πρώτο κατάστημα Leroy Merlin στη Κύπρο άνοιξε τις πύλες του στη Λευκωσία τον Σεπτέμβριο του 2011) .”

Δείτε και τους άλλους καταλόγους μας Home Stores : ΙΚΕΑPraktiker, Vicko.  Εργαλεία (5 κατάλογοι).
Όλες οι προσφορές και ειδικά προσφορές για γυναίκες. 100+ Κατάλογοι, έγκαιρη & άμεση ενημέρωση, η μεγαλύτερη online συλλογή στην Ελλάδα.

  200+ Χριστουγεννιάτικα τραγούδια (Κλασικά, Ελληνικά, Ξένα, Ορχηστρικά, Ζουζούνια, Στρουμφάκια, Gummy Bear κλπ) 
Οι ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ προσφορές και deals από ξενοδοχεία. Κατάλογος, οδηγός deals, κουπόνια, εκπτώσεις από eshop. Φθηνές αγορές και ψώνια στις καλύτερες τιμές. Online Prosfores Οι ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ προσφορές και deals του BrandsGalaxy. Κατάλογος, οδηγός deals, κουπόνια, εκπτώσεις από eshop. Φθηνές αγορές και ψώνια στις καλύτερες τιμές. Online Prosfores Οι προσφορές και deals για τηλεοράσεις. Βρείτε τις καλύτερες προσφορές για τηλεοράσεις, LED TV, Smart TV, HD, 3D κλπ από το E-shop.gr, Mediamarkt, Public, Apothema κλπ Οι ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ προσφορές και deals για ηλεκτρονικά. Κατάλογος, οδηγός deals, κουπόνια, εκπτώσεις από eshop. Φθηνές αγορές και ψώνια στις καλύτερες τιμές. Online Prosfores
Plugin by:aAM