03.09.14
Προσφορές :
Σούπερ Μάρκετ : Σπίτι & Κήπος : Διακοπές : Εργαλεία : Tech/TV : Πλαίσιο : Ηλεκτρικά : Γυναίκα - Μόδα : Γυναίκα - Ομορφιά : Γυναίκα - Σπίτι - Παιδικά
Home » Προσφορές - Φυλλάδια » Προσφορές Homes Stores (Σπίτι - Κήπος - Βεράντα) » ΙΚΕΑ Κατάλογος 2015. Ιδέες για το σπίτι
ΙΚΕΑ Κατάλογος 2015. Ιδέες για το σπίτι

ΙΚΕΑ Κατάλογος 2015. Ιδέες για το σπίτι

IKEA. Ο κατάλογος με προϊόντα ΙΚΕΑ θα ισχύει έως τον Αύγουστο του 2015

 

ikea logo ΙΚΕΑ Κατάλογος 2015. Ιδέες για το σπίτιΚατάλογος ΙΚΕΑ 2014 με 328 σελίδες γεμάτες έμπνευση Ikea για το σπίτι και πολλά νέα προϊόντα . Έπιπλα, παιδικά κρεβάτια, έπιπλα σπιτιού, έπιπλα βεράντας, κουρτίνες, φωτιστικά, ντουλάπες, ράφια, διακοσμητικά και αξεσουάρ για την κουζίνα, υπνοδωμάτιο, σαλόνι, μπάνιο, τραπεζαρία, κήπο, το γραφείο. Ιδέες που δίνουν ζωή στο σπίτι και είναι φιλικές για το περιβάλλον.

ΙΚΕΑ κατάλογος 2015 | Ikea Katalogos
Ο κατάλογος ΙΚΕΑ θα ισχύει έως τον Αύγουστο του 2015
Μέχρι τότε οι τιμές μπορεί να μειωθούν ποτέ όμως δεν θα αυξηθούν 

«Ο κατάλογος ΙΚΕΑ 2015 είναι εδώ με 328 σελίδες γεμάτες έμπνευση για το σπίτι και πολλά νέα προϊόντα . Είναι γεμάτος ιδέες που δίνουν ζωή στο σπίτι και είναι φιλικές για το περιβάλλον»

ikea katalogos 2015 ΙΚΕΑ Κατάλογος 2015. Ιδέες για το σπίτι

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η διανομή (σε έντυπη μορφή) του νέου καταλόγου ΙΚΕΑ 2015 ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί στις 30.09.2014.  Από την 1η Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμη η  Online έκδοσή του (για να ενημερωθείτε άμεσα κάντε Like στο facebook.com/HelpPost.gr )

ΙΚΕΑ κατάλογος 2014 | Ikea katalogos
Ο κατάλογος ΙΚΕΑ ισχύει έως τον Αύγουστο του 2014
Μέχρι τότε οι τιμές μπορεί να μειωθούν ποτέ όμως δεν θα αυξηθούν

ΙΚΕΑ. Ηλεκτρονικό κατάστημα | IKEA αγοράστε ONLINE.

ikea online katastima ΙΚΕΑ Κατάλογος 2015. Ιδέες για το σπίτι

ΙΚΕΑ Καταστήματα

Κάντε κλικ εδώ

IKEA Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών

Κάντε κλικ εδώ

Πληροφορίες, επικοινωνία κλπ για ΙΚΕΑ

Περί του IKEA

Περί του IKEA

IKEA. Γραμμή εξυπηρέτησης πελατών | IKEA contact

  • 801 11 22 722 (για κλήσεις από σταθερό)
  • 210 35 43 403 (για διεθνείς ή κλήσεις από κινητό)
  • E-mail

ikea logo ΙΚΕΑ Κατάλογος 2015. Ιδέες για το σπίτι“Το IKEA είναι επιχείρηση με μεγάλα καταστήματα επίπλων, έχει σουηδική προέλευση, η έδρα της είναι στην Ολλανδία αλλά διατηρεί σουηδική ταυτότητα. Η αλυσίδα έχει 313 καταστήματα σε 38 χώρες, πολλά στην Ευρώπη, τα υπόλοιπα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά, την Ασία και την Αυστραλία. Ο κατάλογος του IKEA, που περιέχει περίπου 12.000 προϊόντα, είναι τυπωμένος σε 160 εκατομμύρια αντίγραφα (2006) παγκοσμίως, και διανέμεται δωρεάν, μέσω του ταχυδρομείου και των καταστημάτων.

Το ΙΚΕΑ ιδρύθηκε στο Αιλμχουλτ (Älmhult) της Σουηδίας το 1943 από τον Ίνγκβαρ Κάμπραντ (Ingvar Kamprad). Το όνομα της επιχείρησης είναι σύνθετο των πρώτων γραμμάτων αντίστοιχα του ονοματεπώνυμού του, του κτήματος και του χωριού όπου μεγάλωσε: Ingvar Kamprad, Elmtaryd, Agunnaryd. Ο Κάμπραντ διάλεξε αυτό το ακρωνύμιο και επειδή μοιάζει ακουστικά με την ελληνική λέξη οικία.

Πρώτα, ο Κάμπραντ πωλούσε τα προϊόντα του από το σπίτι του και με ταχυδρομική εντολή, αλλά τελικά άνοιξε ένα κατάστημα στην κοντινή πόλη Älmhult. Εκεί βρισκόταν επίσης και το πρώτο κατάστημα “Αποθήκη επίπλων IKEA” που ήρθε να χρησιμεύσει ως πρότυπο για τα πολυκαταστήματα IKEA και στις 23 Μαρτίου 1963, το πρώτο κατάστημα άνοιξε στο εξωτερικό, στο Asker της Νορβηγίας.  Στην Ελλάδα πρωτοεμφανίστηκε η εταιρία με ένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη το 2001 – Wikipedia”

Χιλιάδες προσφορές, εκπτώσεις ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Prosfores-Ekptoseis.gr
για χιλιάδες Προϊόντα
banner
Friend: zalo,