26.01.15
Προσφορές :
Σούπερ Μάρκετ : Σπίτι & Κήπος : Εργαλεία : Tech/TV : Ηλεκτρικά : Γυναίκα : Παιδικά : Cash & Carry
Κομπιουτεράκι αριθμομηχανή online - Scientific Calculator
Αρχική » Προσφορές Φυλλάδια & Κατάλογοι » Προσφορές για ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές » Electronet φυλλάδιο με προσφορές ηλεκτρικών συσκευών, Ηλεκτρονέτ
Electronet φυλλάδιο με προσφορές ηλεκτρικών συσκευών, Ηλεκτρονέτ

Electronet φυλλάδιο με προσφορές ηλεκτρικών συσκευών, Ηλεκτρονέτ

Ελεκτρονέτ online κατάλογος - φυλλάδιο «Ο Άγιος Βασίλης φέρνει # aftopouthes μόνο στην Electronet». Ισχύει έως 31.12.2014

 

Δείτε τις προσφορές των καταστημάτων της Electronet – Ελεκτρονέτ. Ηλεκτρικές συσκευές των κατηγοριών : Ήχος και Εικόνα (τηλεοράσεις και στερεοφωνικά ), Τηλεφωνία ( κινητά τηλέφωνα και smartfones), Οικιακές Συσκευές (κουζίνες – πλυντήρια – ψυγεία), Μικροσυσκευές, Κλιματιστικά – A/C, Προσωπική Φροντίδα και Υπολογιστές (desktop – laptop – tablet).

Η εταιρεία αυτή την χρονική περίοδο δεν έχει σε ισχύ κάποιο φυλλάδιο ή κατάλογο προϊόντων. Παρακολουθούμε όμως τις ανακοινώσεις της εταιρείας και εάν εκδοθεί κάτι σχετικό θα αναρτηθεί άμεσα (όπως συμβαίνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις)

Electronet φυλλάδιο με προσφορές ηλεκτρικών συσκευών, ΗλεκτρονέτElectronet φυλλάδιο με προσφορές ηλεκτρικών συσκευών, Ηλεκτρονέτ
«Ο Άγιος Βασίλης φέρνει # aftopouthes μόνο στην Electronet»

Ελεκτρονέτ  προσφορές φυλλαδίου «Ο Άγιος Βασίλης φέρνει # aftopouthes μόνο στην Electronet». Ισχύουν έως 31.12.2014

Για την εταιρεία Electronet

Για την εταιρεία Electronet

Το 1996, μια ομάδα δυναμικών και επιτυχημένων επιχειρηματιών, στο χώρο της λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργήσουν ένα νέο αγοραστικό σχήμα. Βαθμιαία όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προσέγγισαν την Electronet, οπότε αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε ανώνυμη εταιρεία. Σήμερα, η Electronet έχει ένα επιτυχημένο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται.

Η Electronet είναι μια μεγάλη και οικονομικά υγιής ελληνική επιχείρηση στο χώρο της λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών γεγονός που την κατατάσσει ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην ελληνική αγορά.

Στόχος της Εlectronet είναι να καλύπτει κάθε ανάγκη για ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, μικροσυσκευές και προϊόντα νέας τεχνολογίας εξασφαλίζοντας τις καλύτερες επώνυμες συσκευές της αγοράς στις πιο συμφέρουσες τιμές. Η προσωπική εξυπηρέτηση και το φιλικό περιβάλλον έχουν δημιουργήσει μια μοναδική σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες, η οποία παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Πληρωθείτε συμμετέχοντας σε έρευνες! Η γνώμη σας μετράει. Συμμετέχοντας σε έρευνες μπορείτε να κερδίσετε σήμερα χρήματα online!

Plugin by:aAM