30.01.15
Προσφορές :
Σούπερ Μάρκετ : Σπίτι & Κήπος : Εργαλεία : Tech/TV : Ηλεκτρικά : Γυναίκα : Παιδικά : Cash & Carry
Κομπιουτεράκι αριθμομηχανή online - Scientific Calculator
Αρχική » Προσφορές Φυλλάδια & Κατάλογοι » Προσφορές Eshop - Pc » E-shop.gr – προσφορές. Crazy Sundays – Specials
E-shop.gr – προσφορές. Crazy Sundays – Specials

E-shop.gr – προσφορές. Crazy Sundays – Specials

Υπολογιστές, περιφερειακά, ήχος, εικόνα, τηλεπικοινωνίες, security, gadgets, αναλώσιμα, βιβλία, ψηφιακά έντυπα, εφαρμογές, μουσική, ταινίες

 

Κατάλογος προϊόντων E-shop.gr.  Υπολογιστές, περιφερειακά, ήχος, εικόνα, τηλεπικοινωνίες, security, gadgets, αναλώσιμα, βιβλία, ψηφιακά έντυπα, εφαρμογές, μουσική, ταινίες

E-shop.gr – προσφορές. Crazy Sundays  – E-shop.gr Specials – E-shop Deals

Το  E-shop.gr δεν έχει ενεργό κάποιο κατάλογο / φυλλάδιο προσφορών. Εναλλακτικά όμως μπορείτε να δείτε άμεσα τις κάτωθι προωθητικές ενέργειες & προσφορές του

CRAZY SUNDAYS ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ - E-SHOP.GR

eshop-every-day

eshop.gr-logo

Για την εταιρεία e-shop.gr

Για την εταιρεία e-shop.gr

Η e-shop.gr αποτελεί ανώνυμη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου με έτος ίδρυσης το 1998. Μετά από μια δεκαετή περίοδο έντονης ανάπτυξης είναι πλέον κυρίαρχη στην αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου διαθέτοντας ολοκληρωμένα συστήματα υπολογιστών με το σήμα Innovator™ καθώς και ότι άλλο χρειάζεται ο καταναλωτής από hardware, software, περιφερειακά, ήχο και εικόνα, κινητή τηλεφωνία, βιβλία, παιχνίδια κτλ.

Η e-shop.gr συναρμολογεί στα μέτρα του πελάτη περισσότερους από 2,500 υπολογιστές desktop και laptop Innovator το μήνα ενώ πλέον αποστέλλει περισσότερες από 4000 παραγγελίες καθημερινά. Σε συνέχεια της ηλεκτρονικής της παρουσίας η εταιρία διατηρεί δίκτυο 70 καταστημάτων πανελλαδικά που λειτουργεί συμπληρωματικά και συνεχώς αναπτύσσεται.

Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά, σε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα και μέσα από το τηλεφωνικό μας κέντρο. Σταθερή πολιτική της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά της έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.

Το 2008 η εταιρεία πραγματοποίησε κύκλο εργασιών 112 εκ ευρώ και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 400 υπαλλήλους. Ο ρυθμός ανάπτυξης του 2008 σε σχέση με το προηγούμενο έτος έφτασε το +55% ενώ το 2009 και εν μέσω οικονομικής κρίσης και γενικότερης ύφεσης στην αγορά πληροφορικής, άγγίξε το +15%.

Το Σεπτέμβρη του 2012 η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε από το Χαλάνδρι στο Μενίδι Αττικής, όπου στεγάζονται επίσης οι κεντρικές αποθήκες και οι υπόλοιπες βασικές υποστηρικτικές λειτουργίες, όπως η διακίνηση, το service και η συναρμολόγηση Η/Υ Innovator™ στεγάζονται σε κτιριακές εγκαταστάσεις 10.000 τμ.

Οι επενδύσεις σε κτιριακές υποδομές, συστήματα μηχανογράφησης, εσωτερικής οργάνωσης και σε ποιοτική εκπαίδευση των εργαζομένων υπογραμμίζουν την πολιτική της εταιρείας για συνεχή ανάπτυξη και σφραγίζουν την δέσμευση του e-shop.gr για διαρκή βελτίωση.

Ταυτότητα (βασικά στοιχεία της εταιρείας):
E-SHOP.GR ΑΕ
Αν. Εταιρία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Και Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου
ΑΦΜ: 099935390 ΔΟΥ: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
Τηλ: 211 5000 500 – 210 81 78 700
Διεύθυνση: Ανεμώνης 6 & Καταρα, Αχαρνές TK 13671

Plugin by:aAM